RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Crestock.com)

Slik er hans seksuelle fortid

Sist oppdatert:
Vi avslører hva slags type du egentlig har å gjøre med.

(SIDE2): Enten du har datet en stund, eller akkurat startet igjen etter et langt forhold, så kan det være greit å vite ut hva slags fyr du egentlig går ut med. Er han av typen som teller erobringer eller er han faktisk ute etter en kjæreste?

Prøv Side2 Match gratis i 3 dager!


Det kan være vanskelig å spørre din nye date spørsmål som «Hvor mange sexpartnere har du egentlig hatt?», eller «Anser du deg selv for å være en rundbrenner?». Derfor kan en ny studie utført av forskere ved Villanova University and Rutgers University være til hjelp.

Resultatet av forskningen forteller oss nemlig at

fiendtlige og negative mennesker i tillegg til vennlige og entusiastiske mennesker hopper oftere til køys med fremmede, enn mennesker med mer moderat eller vanlig oppførsel.

- Grunnen til at uhøflige og fiendtlige mennesker har flere sexpartnere enn andre, skyldes at de ikke tør å bli intime av frykt for å bli avvist, sier Ph.D Patrick Markey, forsker i psykologi ved Villanova University.

- På den andre siden har veldig vennlige og hyggelige mennesker også en tendens til å ha hatt mange sexualpartnere, nettopp fordi det å ha sex er en måte å være vennlig på, forklarer han.

Resultatene av forskningen er overraskende fordi man som regel oppfatter varme og hyggelige mennesker som moralske og ikke «lette på tråden».

Når det er sagt så må man også huske på at sterke personligheter, både vennlige og fiendtlige, sannsynligvis er mer sosiale og fester mer enn andre mennesker. Dette i tillegg til at de har lettere for å komme i kontakt med fremmede mennesker øker sannnsynligheten for at de oftere går til sengs med nye erobringer.

Dette betyr alikevel ikke at han bare er ute etter å få deg til sengs om han kritiserer din matlagning eller er uenig i dine politiske meninger. Det betyr heller ikke at den hyggelige fyren som du kommer i snakk med på baren er en rundbrenner. Dog kan det være lurt å ta det litt med ro i starten, om du blir forundret over hvor ekstremt kritsik eller hvor veldig trivelig han egentlig er.

La oss finne den rette for deg -Prøv Side2 Match gratis i 3 dager!

(Kilde: happenmag.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere