*Nettavisen* Nyheter.

Slik er juniortroppen

Bli kjent Vålerengas juniorspillere.

02.03.11 13:01

Klikk på bildet for å forstørre.

Vålerenga har i år delt U-gruppa i to, en rekruttropp og en juniortropp. Slik vurderer juniortrenerne Raymond Mikkelsen og Per Inge Jacobsen årets juniorgruppe. Rekruttroppen kan du bli bedre kjent med her på vif-fotball.no senere i vinter.

Keeper

Marcus Engebretsen
- Et av Norges største keepertalenter i 95-klassen. Han kom til oss i vinter fra Rommens gode 95-lag som vant stort sett alt de stilte opp i. Han er en keeper som allerede nå kan utfordre de litt eldre keeperne i gruppa. Reaksjonsevnen er den store styrken hans, dessuten er han mentalt sterk. En veldig motivert spiller som vi har stor tro på.

Forsvarsspillere

Mathias Holmen
- Har blitt brukt både som back og stopper tidligere, men brukes først og fremst på stoppeplass nå. Har tatt store steg det siste året og har blitt mye tryggere. Han er rask, sterk og begynner å få mye bedre pasningsfot. Har blitt med moden

Adis Muratovic
- Kom til oss i vinter fra Strømsgodset. Har bra intensitet i spillet sitt og duellsterk.

Lars Vincent Andersen
- Har blitt brukt som venstreback de siste årene, har vært prøvd på flere posisjoner det siste halve året, men har utviklet seg på backen og vist at det er hans riktige posisjon. Banker på døra til rekruttgruppa.

Deniz Payasli
- Har tatt store steg i forhold til å vri og vende spillet. Han har blitt omskolert fra midtbanespiller til midtstopper og begynner å bli bedre i posisjoneringen sin. Har bra pasningsfot og er absolutt på vei oppover.

Soliman Aoudia
- En spiller som desverre har blitt flyttet litt rundt på banen de siste årene. Han har spilt i mange posisjoner, men blir nå satset på som back. Han har god nærteknikk og god pasningsfort.

Sondre Fagerli
- Ny spiller fra Eidsvold Turn. Spiller i en helt ny posisjon i år og blir brukt som back hos oss. Han har en god venstrefot og tar steg for steg i hver kamp i forhold til posisjonering.

Midtbane

Shola Akinyemi
- Har bra fysikk. Han har tatt store steg allerede nå i vinter. Har troppens kanskje beste pasningsfot.

Marcus Thorsen
- Ny fra G16-laget. Er bevegelig og dekker store flater. God pasningsfot og bra fysikk i forhold til alderen. Spennende type.

Mads Andre Solvang
- Kom til oss fra Oppsal i vinter. Her blir han sett på som en indreløper. Han er sterk og begynner å knekke koden i forhold til spillestilen vår. En spiller vi forventer mye av.

Haakon Farstadvoll
- Var sett på som et av klubbens største talenter for noen år siden. Han var fast på landslaget, men har slitt mye med skader de siste årene. Han er fortsatt skadet, men vil bli viktig for gruppa sår han kommer tilbake med sin rutine og gode holdninger.

Angrep

Monir Ben Mossa
- En ekstremt spennende spiller som har hatt kjempeprogresjon i vinter. Han er en rask høyrekant som det nesten er umulig å få tak på når han setter fart.

Ghayas Zaid
- Er kanksje den sterkeste i sin aldersgruppe i forhold til å finne mellomrommet. Han har god nærteknikk, et godt blikk for spillet og er flink til å sette opp kombinasjoner. En spiller vi forventer mye av i årene som kommer.

Nicholas Tvinde
- Er rask, flink som førsteforsvarer og er en målscorer. Blir han satt opp i gode posisjoner så scorer han mål.

Kristian Grande
- Grande er kraftpluggen vår på topp. En spiller som alltid gir 110 prosent. Du får det du ber om når det gjelder innsats og tæl.

I tillegg er keeperne Magnus Clay og Manpreet Singh hospitanter i juniorgruppa. Dennis Abrhams prøvespiller for tiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag