*Nettavisen* Nyheter.

Slik er kjendishoroskopet

Orlando Bloom bør ikke gamble og Jim Carrey er ikke klar for kjærligheten.

04.01.05 15:04

Vi er nå i stjernetegnet Steinbukken og de som er født i dette tegnet har en tendens til å nå langt, det kan komme av at de alltid har definerte mål, de er veldig dedikerte til arbeidet sitt og de jobber hardt.

Kjente Steinbukker er Orlando Bloom, Mel Gibson, Jim Carrey, Nicolas Cage (bildet) og Diane Keaton.

Februar måned vil i høy grad dreie seg om kosthold, personlighet og utseende for Steinbukken og når februar kommer vil også økonomien være i fokus i følge nettstedet astrology.com

Komikeren Jim Carrey er født 17. januar og etter flere forhold de siste årene ser det heller ikke ut som Jim Carrey skal tilbringe 2005 i armkroken til noen kjæreste. Steinbukken er nemlig ikke noe å satse på når det gjelder forhold i 2005. Først mot slutten av året kan kjærlighet og ekteskap være noe steinbukken har i tankene.

Steinbukkene blir frarådet å gamble eller plassere pengene på noen utradisjonell måte dette året og spesielt i februar bør de være forsiktige med pengene.

Heldigvis for Mel Gibson, Diane Keaton og de andre steinbukkene vil de i 2005 klare å kvitte seg med en uvane.

Mars vil dreie seg om familie for Mel Gibson, selv om Gibson er spådd å bare gjøre det bedre og bedre karrieremessig jo eldre han blir.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.