RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er neste Football Manager

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nyhetene og ryktene om neste versjon av verdens beste fotballmanagerspill er allerede her. Sjekk hva du kan glede deg til.

Før jul vil alle fotballmanagernerder igjen glede seg. Da kommer Football Manager 2006, fra folkene som tidligere stod bak Championship Manager, og nyhetene er mange.

En av de største nyhetene er at managerne i større grad kan diskutere med styrene om penger og investeringer. Hvis du overbeviser styret om at de bør bruke penger på den spilleren du ønsker, vil de også kreve mer.

Nyhet nummer to er at interaksjonen med enkeltspillere blir mer detaljert. Er en spiller misfornøyd, kan du snakke med ham og sørge for at det muligens snur seg. Vil han vekk, kan du for eksempel overbevise ham om at om tre år vil Løv/Ham vinne Champions League, og det finnes selvfølgelig sjanser for at spilleren er så tjukk i skallen at han tror på deg.

Treningsmodulen er igjen forandret, og ifølge utviklerne vil trenerne ha enda mer å si i denne utgaven enn i noen utgave tidligere. Media blir nok en gang viktig, og nyheter om de beste spillerne i hver kamp m.v. er blant tingene som er gjort der.

Spillet vil også bli gitt ut på PSP.

Konkurrenten, Championship Manager (som ikke blir utviklet av de som tidligere stod bak serien) har akkurat gitt ut en ny patch og kommet med en mobil versjon av spillet. Nyhetene i patchen er at man gi ros og ris til spillerne, agenter gir tilbud på spillere, man kan tilby spillere til andre klubber og klubber vil tilby deg spillere, spillerdataene er fornyet og en del nye ting rundt selve kampene er på plass. I tillegg er over 150 feil rettet. Noe som muligens kan gjøre Championship Manager mer spillbart enn når det kom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere