RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er Oslos nye luksusbutikk

LXUS har tatt en sniktitt - bli med inn blant Fendi-flygler og Versace-senger!

(LXUS.no) - Det dyreste vi har, er et Fendi-flygel med innebygget bar til 190.000 kroner. Det billigste er en bilderamme til 200 kroner, forteller Maria Høili til LXUS.

EKSKLUSIVE VARER: M.H. Interior fører merker som Versace, Fendi og Cornellio Cappelini.

Torsdag åpner hun dørene til M.H. Interior - et 500 kvadratmeter stort showroom i Bygdøy Allé 11 i Oslo, som kan tilby det meste en fet lommebok måtte ønske seg av eksklusive designermøbler og tilbehør.

LES OGSÅ:
Slik får du designerklær på døren
Vil du ha diamanter i posten?
Huset alle vil ha
Hvem vil bo i skammens hus?

For Høili er butikken et drømmeprosjekt hun har jobbet med i flere år.

- Jeg hadde lyst til å skape noe helt nytt. Norge tilbyr ikke nok design. Bortsett fra Tannum og Expo Nova er det et dårlig utvalg innen eksklusive møbler, forteller Høili og legger til at det ikke var en enkel jobb å sikre seg de komplette møbelkolleksjonene til merker som Versace, Fendi, Cornellio Cappelini og VG New Trend.

- Jeg reiste mange turer til Italia og besøkte showroom, men ble ofte møtt av kommentarer som 'hva er Norge?' Jeg jobbet hardt med å få agenturene.

Ruller ut den røde løper

Torsdag er det duket for storstilt kjendisåpning av Oslos nye luksusbutikk. Resten av befolkningen blir pent nødt til å vente til fredag.

Men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves. Her finnes alt fra speil med skjult TV, kaninpelstepper, en hel vegg med lysekroner og Fendi-chaiselonguer til 183.000 kroner. M.H. Interior fokuserer på å presentere møblene i miljø - som soverom, spisestue og stue - og det er fristende å spørre om å få flytte rett inn.

Varene er i en høy og eksklusiv prisklasse, men med tilsvarende god kvalitet og rykte. Stilmessig er det en kombinasjon mellom det klassiskes varme, runde former og det modernes strammere linjer - en kombinasjon som danner det perfekte miljø i et eksklusivt hjem.

(Saken fortsetter under bildet.)

Har du lyst, har du lov

På veggene henger kunst fra store norske kunstnere som Elisabeth Werp, Håkon Gullvåg og Øyvind Sand, men Høili bedyrer at butikken ikke er forbeholdt fiffen.

- Den er for alle som har lyst - enten det skal være en pute eller et komplett miljø. Vi retter oss også mot næringsmarkedet, for de som ønsker å skape spesielle miljøer, forteller hun.

Butikken tilbyr forøvrig konsultasjonshjelp i showroomet eller hjemme hos kunden. Staben består av design- og interiørutdannede ansatte, samt medarbeidere som tar seg av transport, montering og rydding, sydamer og møbeltapetserere.

M.H. Interiør finner du i Bygdøy Allé 11 i Oslo. Se bilder fra showroomet i bildespesialen øverst på siden!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere