RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er «Tomb Raider» på Xbox 360

Sist oppdatert:
Vi har testet 360-utgaven av «Tomb Raider: Anniversary».

(Spillmagasinet): Eventyrerinnen Lara Croft er en av de virkelig store spillstjernene og hun har hatt hovedrollen i noen av tidenes største actioneventyr. Spesielt de to første spillene tilhører sjangerens høydepunkter.

«Tomb Raider: Anniversary» er en oppdatert utgave av debutspillet og ble sluppet til PC og PS2 tidligere i år. Vi likte det veldig godt, men en gammeldags oppbygning og en del småfeil la en demper på opplevelsen og vi ga det fire.

Intervju:Møt nerdenes våte drøm
Sexy:Slik har du aldri sett Lara

Samme innhold

Xbox 360-utgaven bygger på PC-versjonen og byr, lite overraskende, på nøyaktig det samme innholdet som de to andre.

Det vil si at du skal jobbe deg gjennom noen enorme, underholdende, livsfarlige, varierte og eksotiske omgivelser, løse vanskelige oppgaver, og plaffe ned en rekke fiender.

Dessverre har ikke utviklerne rettet opp i noen av de mange småfeilene som plaget de andre versjonene - det å klatre opp på en kant er ofte vanskeligere enn det ser ut som, Lara nekter fortsatt innimellom å gjøre som du vil, og kameraet er langfra din beste venn.

Hakker mye

I tillegg sliter Xbox 360-versjonen av «Tomb Raider: Anniversary» veldig med hakking, noe som sørger for at karakteren blir lavere enn de to andres.

Et spill som er så avhengig av timing kan ikke gå i rykk og napp, jeg har ikke tall på hvor mange hopp som gikk i vasken fordi grafikkmotoren begynte å slite.

Best på PS2 og PC

Hakkingen gjør så de av dere som kan bør spille «Tomb Raider: Anniversary» på PS2 eller PC.

Likevel byr 360-versjonen på mye moro, og det er verdt en titt hvis du klarer å leve med en ustabil bildeoppdatering og er lysten på et nytt actioneventyr.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere