Slik får du (kanskje) Linni Meisters kropp

TRENER SEG OPP: Linni Meister gir treningstips etter at hun fødte en sønn for noen måneder siden.

TRENER SEG OPP: Linni Meister gir treningstips etter at hun fødte en sønn for noen måneder siden. Foto: Scanpix/LinniMeister

Modellen viser sin treningsrutine. Se video.

21.02.10 13:50

(SIDE2:) - Victoria's Secret-jentene er jo på catwalken et par uker etter at de har fått barn, så etter litt trening ser jeg nok bra ut.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Rett før hun fødte, fortalte Linni Meister til nettstedet 730.no at hun hadde blitt booket til to fotoshoots kun tre uker etter fødselen, noe som ikke overraskende nok ikke innebar for mange plagg.

Fersk mor
I dag er det ikke lett å se at den norsk-srilankiske modellen er en fersk mor, kanskje blant annet takket være hennes daglige innsats på stuegulvet.

- Dette er 20 minutters ekspresstrening jeg driver med, sier Linni til kameraet i en videosnutt hun publiserte på YouTube og sin blogg før helgen, med seg selv bak og foran kamera.

Aerobic-rutinen består av den latinske «treningsdansen» Zumba, som ifølge 24-åringen blant annet «trener magemusklene og løfter rumpa».

SE LINNI MEISTERS TRENINGSVIDEO HER!

I videoen, som i skrivende stund allerede er sett nesten 20.000 ganger, røper hun også hva slags næring man bør få i seg for å få hennes kropp. (Brystregionen krever dog - antakelig - et kirurgisk inngrep.)

Honni korn og sjokolade
- Hvis du vil følge samme diett som meg, så må dere spise en skål med honni korn, med litt melk selvfølgelig, og en mintsjokolade for å få litt ekstra energi.

Ifølge 730 ser det ut som Linni Meister vil kunne gjøre brukbar figur på «Skal vi danse».

I forrige måned fortalte hun for øvrig at hun ikke utelukker Melodi Grand Prix.

- Jeg har blitt spurt om å bli med i MGP de to siste årene, og jeg har til og med fått tilsendt sanger.

Les saken: - Jeg kan fortsatt overraske

Den platinablonde damen sier også at hun alltid har fått høre at hun ligner på Brittany Murphy, som hun hadde som favorittskuespiller, og at hun faktisk ble tilbudt en rolle i den problematiske oppfølgeren til «Sin City», som søsteren til Brittany Murphys karakter Shellie.

Produksjonen av filmen har blitt utsatt flere ganger, og det er ikke annonsert hva som blir planene nå som Murphy har gått bort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.