*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du bedre sex

Vil du få fart på sexlivet ditt? Prøv disse tipsene.

Det er ikke mye som skal til for å få litt fart på sexlivet ditt. Her er noe du kan gjøre for å øke temperaturen på soverommet.

Forførelse er en kunst
Selv om dere har vært sammen lenge bør dere prøve å forføre hverandre. Flørt og ha det morro. Dette kan føre til at at dere igjen vil føle dere nyforelsket og spent. Poenget er at dere må tørre å leke litt...

Finn din perfekte match her

Kyss offentlig
Å kysse på offentlige steder kan for mange oppleves som svært pirrende. Et kyss er veldig intimt og ved å kysse når andre er tilstede kan det øke spenningsnivået mellom dere.

Få litt avstand
Når man er mye sammen kan også romantikken forsvinne. Tilbring litt tid hver for dere og opplev spenningen som skapes mellom dere når dere igjen gjenforenes.

Ha på klær
Noen ganger kan det være morsomt å ha noen klær på under selve akten. Det gjør det hele mer spontant, og det kan være en fin avveksling.

Få opp forventningsnivået
Å skape forventninger til hverandre kan ofte være pirrende. Fortell at du har på deg sexy undertøy på vei til restauranten eller at du har lært deg noen massasjeteknikker. Dette vil garantert gjør partneren din forventingsfull.

Lys gir stemning
Lys skaper stemning og er viktig. Velg levende lys eller en diskré bordlampe for å skape en diskré stemning. Har du prøvd rødt lys? Det er veldig sexy...

Møt andre single fra Norge og hele verden her

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.