RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du billigere ferie

Sist oppdatert:
Er du godt forberedt trenger ikke ferien din koste allverden. Her får du tips til hvordan du kan få billigere ferieuker.

Dinside.no har satt opp følgende tips for deg som ønsker å få en vellykket ferie uten å måtte spinke og spare resten av året.

Når er reisene billigst?
Vil du til syden er charterturene på sitt laveste i mai, august og desember. Hopp-på-turer er de absolutt billigste. De finner du på restplassoversikten hos de respektive reisebyråene. Ofte får du også rabatt dersom du bestiller via internett.

Når får du spesialtilbud?

Når flyselskapene lanserer nye ruter, er det gjerne med gode introduksjonstilbud. Melder du deg på flyselskapenes mailinglister, får du ofte tips om kommende introduksjonstilbud før alle andre.

Unngå skoleferien

Skoleferien er høysesong for dyre billetter.

Bo bilig

Kostbare hotellrom selges for under halv pris i lavsesong. Det er også lurt å bruke tid på nettet og sammeligne hotellpriser. Du kan spare mye på å skaffe deg hotell selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere