*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du det kysset du vil ha

Det er ikke lett å rette på kysse-teknikken til den du kliner med, uten at han eller hun blir dødelig fornærmet. Spray vet imidlertid råd.

Følger du disse rådene fra Netscape Love&Personals kan du perfeksjonere din kjæres kyss - og det uten at han eller hun merker det i det hele tatt.

1. Ta kommandoen

Når søtnosen vil ha litt tungekos, legg hendene på kinnene hans/hennes. Han/hun tror du bare er romantisk, men det du egentlig gjør er å kontrollere hvor hardt kysset skal være, og hvor mye han/hun beveger seg. Med en søt gest holder du sentrifuge-kysserne i ro.

2. Lek

Lek «hermegåsa». Du kysser på en måte, og ber den du kliner med om å kysse deg tilbake på samme vis. Så bytter dere. Eventuelt kan du be partneren din om å demonstrere hvordan det føles å bli kysset av deg.

3. Fortell en historie

Minn din kjære på et godt kyss (eller bare drømmen om et godt kyss) dere har delt. Vær raus med detaljene om hvor mye det tente deg og hva det var som tente deg. Så viser du hvordan den sexy kliningen artet seg.

4. Pust

Dyp pust - samt stønnene og sukkene som hører til - gjør kliningen bedre for deg og gir partneren din oppmuntring.

5. Gi belønning

Ikke undervurdér makten i positiv forsterkning. Når han eller hun kysser deg helt riktig, gi igjen på samme måte, og demonstrér hvor godt det føles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag