Slik får du draget

Foto: (Crestock.com)

Lær deg triksene som får han eller henne til å falle for deg.

01.10.09 08:28

(Side2): Lenge siden du fant tonen med en spesiell, eller kjente kribling i magen? Enten du tror det eller ikke så er det faktisk noen triks du kan lære deg, som vil gjøre det mer sannsynlig at en fremmed faller for deg.

Kommunikasjonseksperten Leil Lowneds har funnet fram ti sikre triks som du bør skrive deg bak øret, om du er på sjekker'n.

Møt andre single her!

3 måter å gjøre et godt inntrykk på

1. Mer enn øyekontakt
Etter at en kvinne har snakket bør mannen se henne dypt inn i øynene, nøle litt og prøve å få henne til å holde pusten litt lengre. Det skaper

spenning og presser henne ut på kanten, noe som igjen skaper inntrykk av at «her er det noe på gang».

En kvinne bør prøve følgende triks: «Få øyekontakt med din partner for deretter å senke blikket til brystkassen hans. Hev blikket igjen etter en liten stund og smil. Dette vil gi han en følelse av at du har sjekket han ut, og at du er fornøyd, noe som igjen vil gjøre at han føler seg selvtilfreds».

Synes du det er vanskelig å holde blikket, kan du prøve å tenke på ting som: hvor lange øyevipper han har, hvor langt øyebrynene sitter fra hverandre, hvilket farge han har på øynene etc. Pass bare på at ikke analysen får deg til å miste tråden i konversasjonen.

2. Sterkt håndtrykk
Et basis håndtrykk skal være sterkt og du må kunne plasserer hånden din godt inni motpartens. Vil du gjøre håndtrykket litt mer spesielt, så plasser pekefingeren din forsiktig på din partnerens vrist, helt nederst der blodåren synes. Denne ørlille kontakten genererer en emosjonell respons, nesten på samme måte som om du skulle berørt

hjertet.

3.Gå nærmere
Damene må bryte alle konvensjonelle regler og stå akkurat litt for nærme partneren. Vanligvis står vi ganske langt unna hverandre når vi snakker sammen, men skal du sjekke opp noen må du stå litt nærmere. Det gir signaler om at du ønsker å stå nærme vedkommende, noe som igjen uttrykker et ønske om intimitet.

Inviter noen på date – i dag!

3 måter å bli lagt merke til på en fest

1. Vær midpunkt
Ikke klistre deg til veggen, men gå heller til midten av rommet, hvor alle de andre selvsikre festgjestene befinner seg. Det vil være interessante mennesker rundt deg og du kan lett kaste deg inn i en diskusjon. Før du vet ordet av det ser du ut som den mest interessante personen i hele rommet. Er det ingen samtaler i gang kan du introdusere deg selv og kaste ut et spørsmål som det ikke er mulig å svare ja eller nei på.

Når du står midt i et rom kan du også vinke til en imaginær venn på andre siden av rommet, for å få deg selv til å fremstå som populær.

2. Få kontakt på avstand
Smil stort, og vink til en utvalgt på den andre siden av rommet. Det er ikke en sjel som vil klare å motstå å komme bort og lure på hvorfor du vinket til han eller henne. Så får du bare forklare at du trodde det var en annen, en gammel venn e.l.

Nå har du allerede fått kontakt, og kan bare fortsette samtalen. Fortell om hva det var ved vedkommende som minte deg om din venn, og benytt situasjonen til å gi et kompliment i form av å f.eks. si at din venn har det samme fantastiske håret eller lignende.

3. Vær en bestevenn
Nå som samtalen allerede er i gang er det en enkel måte å holde den varm på, som ofte glemmes. Du må nemlig forsøke å få det til å høres ut som om dere kommer fra samme verden. Dersom hun begynner å snakke om jobben sin, så hold deg til jobben og ikke begynn å snakke om din karriere. Hvis hun forteller om en bistro hun liker, så fortell om en bistro som du liker og ikke gå over på restaurant. Ved å dele samme terminologi får du den andre til å føle seg hjemme, og at dere deler de sammen verdiene gjør at hun vil kunne se deg for seg i sitt liv.

3 måter å forsikre deg om at han eller hun ringer

1. Vis likheter
Fra å le av hans vitser til å vise interesse for noe vedkommende er opptatt av – du må på en eller annen måte kommunisere deres forbindelse. En enkel måte å gjøre det på er er å være mer interessert enn normalt, ved å si for eksempel: «Jeg forstår akkurat hva du mener» istedenfor det mer vanlige: "Mhm".

Ta det et sted videre ved hjelp av en teknikk på engelsk kjent som "co-reacting". Dette betyr at hver gang han ler av en vits, så ler du også, eller hver gang hun/han gir uttrykk for hvor sterkt vedkommende misliker noe, så samtykker du. Du skal ikke bli et speilbilde av din utvalgte, men heller igjen forsøke å kommunisere at dere har er felles verdigrunnlag, og at dere kommer godt overens. Alle vil gjerne være sammen med mennesker som er enige med dem.

2. Gi henne et kjælenavn
Forsøk å skape en verden for bare dere to, ved å gi din partner et kallenavn. Forteller hun at hun har hatt kallenavn som barn, kan du bruke det, men hvis ikke må du være kreativ. Forsøk å finne et flatterende kallenavn, og som enten henviser til en egenskap eller en karakteristikk ved henne, en favorittaktivitet eller noe vedkommende er sterkt engasjert i.

Det er viktig at kallenavnet er et hyggelig og positivt navn, slik at din partner vil trives med å bli kalt det. Da vil hun ønske å treffe deg igjen, fordi du får henne til å føle seg vel.

3. Finn på en unnskyldning
Forteller han at han spiller tennis? Si at du synes tennis er kjempegøy, men at du dessverre ikke har fått sjansen til å trene så mye. Ingen grunn til å si noe mer. Nå har han fått en sjanse til å invitere deg på en tennisdate, og han kan i tillegg være helt sikker på at du kommer til å si ja. De fleste vil slå til på en slik sjanse, når de er sikre på utfallet.

Om du ikke finner noen mulighet for å skyte inn en slik frase, kan du alltids ringe vedkommende senere og invitere han med på noe. Si at du tilfeldigvis har fått to billetter til et show, en konsert e.l. og si at du husker at han nevnte at han var fan. Dersom han ikke kan har han i hvert fall fått muligheten, og ble kanskje smigret over at du tenkte på han. Kanskje takker han ja neste gang.

Slik blir du uimotståelig

Lowned forteller følgende historie: «På et av de første møtene med min eksmann kastet jeg meg over han og ga han en stor klem, som respons på en historie han fortalte meg. «Du er så morsom», sa jeg. Han ble selvfølgelig veldig sjokkert, men samtidig overrasket over at han var attraktiv hos en pen kvinne». En klem kan være litt for mye for noen, men i noen tilfeller kan det gi akkurat denne effekten – at mannen synes kvinnen er «hot» og uimotståelig.

For kvinnen er det viktig å være litt mystisk – i hvert fall opp til et visst punkt. Dersom du har oppført deg pent hele kvelden, kan du godt vise interesse ved å børste bort et støvkorn fra hans skulder, ta på armen hans eller holde hånden litt lengre enn vanlig. Ved å berøre han fysisk annonserer du din sensualitet, samtidig som at du lar det være opp til han å ta det første steget.

For mennene gjelder det andre regler. En vinner er å opptre beskyttende, gjerne litt faderlig. Hjelp henne på med kåpen eller jakken, og løft håret utenfor. Dersom du ikke får anledningen til å være beskyttende, kan du gjøre noe som hun oppfatter som tankefullt og sjenerøst av deg. Ta henne på håndleddet og kommenter hvor mye du liker klokken hennes. Si at du gjerne vil kjøpe en slik i bursdagsgave til din søster, og at du derfor lurer på hvor hun har kjøpt den. Nå har du ikke bare berørt henne og komplimentert henne, men i tillegg har du gitt deg selv en ny anledning til å invitere henne ut.

Finn din drømmepartner på Norges største datingsamfunn!

(Kilde: Happenmag.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.