*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du drømmepartneren

Savner du en kjæreste? Vi forteller deg hvordan du får drømmepartneren.

26.01.06 16:37

Skal du kapre drømmepartneren er det visse ting du bør unngå og visse ting du bør strebe etter.Vi forteller deg hva.

1. Ikke snakk om ekskjæresten
Det kan være fristende å snakke om ekskjæresten, men dette er noe som frarådes. Uansett om du ønsker å snakke positivt eller negativt om ekskjæresten bør du unngå å nevne han eller hun overhode.

2 Ikke innvolver deg i nevrotiske personer
Unngå å inngå et forhold med en person som er deprimert, eller ikke har kommet over forholdet med ekskjæresten. Det samme gjelder deg selv. Oppsøk ikke forhold før du er sikker på at du er over din forrige partner, og at du ikke går inn i et forhold kun fordi du ikke har lyst til å være alene.

3. Oppfør deg
Manerer er viktig på date, og dette er spesielt viktig ved de første stevnemøtene. Slå av mobiltelefonen, påfør ikke leppestift ved bordet og for all del, vær glad og hyggelig.

4. Like barn leker best
Du trenger ikke å gifte deg med din klone, men det er viktig at man har like kjerneverdier. Tenk på hvilke mål du har livet og sørg for at din partner har de samme.

5. Vær en utfordring
Det er viktig å vise at du liker den potensielle partneren, men det kan alikevel være lurt å leke litt katt og mus. Du bør ikke vente altfor lenge med å ringe tilbake, men bygg heller ikke ditt sosiale liv rundt drømmepartneren.

Singel? Finn en kjæreste på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: iVillage.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.