RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du en date til nyttårsaften

Det er ingen nødvendighet å stole på misteltein alene i år. Skål for ditt beste år hittil - med eller uten den rette.

Bring inn de nye
Arranger en venners venner fest. Alle må ta med seg noen nye, noen som vennene dine ikke allerede kjenner. Slik møter du ”nytt blod”, og kanskje også din kommende date?

Gå online
Å treffe nye mennesker på internett har i våre teknologiske dager endelig blitt stuerent. Det finnes utallige gode møteplasser, og utallige brukere. Sjansen er stor for at kanskje nettopp den du søker er pålogget.

Vær på hugget
Tro på at du vil finne noen som passer for deg, og vis at du tror ved å handle. Gå ut, prat, og hvis du treffer noen interessante, ikke vær redd for å invitere vedkommende ut. Dette gjelder begge kjønn, vi er faktisk i det 21. århundre.

Pass kjæledyr
Dette gjelder spesielt for det mannlige kjønn. Går du tur med en valp, vil kvinnelige forbipasserende garantert like det de ser. For de ser ikke bare en mann med en hund. De ser en potensiell fremtid, for dere to. De tilegner deg egenskaper som omsorgsfull, sporty, trofast og liknende, alt fordi du lufter hunden. Og får du ikke napp hos noen av kvinnene du passerer, har du i det minste ubetinget kjærlighet fra din nye firbente venn.

Gjør nye ting
I henhold til nyttårsaften, meld deg inn i festkomiteen, eller tilby deg å holde hus for festlighetene. Du aktiviserer dermed deg selv, og treffer du ingen spesielle gjennom dette, sitter du i hvert fall igjen med et nytt engasjement på rullebladet.

Gå alene
I stedet for å tenke på å at du ikke har noen date, sett heller pris på deg selv og dine venner. Er du avslappet og fornøyd med å bare være deg, vil det andre komme automatisk. Gi med andre ord slipp på det desperate. Men still deg under mistelteinen likevel. Bare for moro skyld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere