RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du en date

Sist oppdatert:
Redselen for avslag kan gjøre at mange unngår å be noen ut på date. Her er løsningen.

(SIDE2): Mange synes det er både skummelt og pinlig å be noen ut på date. Redselen for å få avslag er ofte stor, og mange unngår å be den de liker ut på grunn av denne frykten.

Men fortvil ikke. Her er noen tips, ifølge Happen Magazine, om hvordan du på en ufarlig og kreativ måte kan be noen ut.

Hemmelig lapp
Om du ser noen du liker på en bar eller kafé, men du er for beskjeden til å snakke med de, så finnes det en løsning. Skriv en lapp, enten på et papirstykke eller en serviett. Det minner kanskje litt om barneskolen, men det er en kreativ og sjarmerende måte å komme i kontakt med nye mennesker på. Lever gjerne pennen sammen med lappen så kan vedkommende også velge å svare på lappen, om han eller hun er like beskjeden som deg.

Fortsettelse følger...
Dette er en morsom vri for deg som liker å skape litt spenning. Når du snakker med noen du liker kan du, når du forteller en historie, si at fortsettelsen av denne vil følge om han eller hun blir med meg ut på date. Dette er en fin og morsom innfallsvinkel til å be noen ut. I tillegg er det også spennende.

Personlig invitasjon
Om du allerede har e-postadressen til den du vil be ut, kan du bruke en av dem mange inviter-tjenestene på nettet til å invitere til en privat fest. En fest så privat at det kun er du og den du er interessert i som blir invitert. Lek litt med ordene og gjør det kreativt. La det komme tydelig frem at det kun er én person som er invitert. Dette er både enkelt og ufarlig.

Start et rykte
Om du har flørtet med noen en stund, men ikke helt vet hvordan dere skal komme dere forbi vennskapsstadiet, kan du prøve denne teknikken. Si til din flørt at det går rykter om at han eller hun vil be deg ut. På denne måten skaper du et sikkerhetsnett for den andre personen. Om han eller hun vil vite hvem du har hørt dette rykte fra kan du bare si at du ikke kan avsløre dine kilder, men at det kanskje kunne vært en god idé for dere å gå ut sammen.

Konkurranse
Om du er på en bar hvor de har biljardbord, kan du spørre den du er interessert i om han eller hun vil spille en runde. Legg deretter til at om han eller hun vinner vil du invitere denne personen ut på middag, om du vinner kan den andre ta deg med ut.

Klar tale
Den beste, og kanskje enkleste måten, å be noen ut på er uten tvil å si det rett ut. Vær presis og sett en tid for daten. Om du møter noen du liker kan du for eksempel si: «Hva med å spise sushi på torsdag kveld?». Dette er både rett frem, klart og tidsbestemt. Det verste som kan skje er at du får et «nei».

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere