*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du en date

Det finnes mange unnskyldninger for å ikke gå på date. Vi forteller deg hva du skal gjøre for å komme ut av den vonde sirkelen.

18.05.06 15:19

Er du virkelig motivert til å finne en kjæreste? Her er hva du bør gjøre for å øke sjansene for å finne drømmepartneren.

Identifiser hva som holder deg tilbake
Grunnene til at du ikke prioriterer kjærlighetslivet ditt akkurat nå kan være mange, men det er ikke sikkert det er av de grunnene du forteller andre og deg selv. Gå inn i deg selv og prøv å identifiser hvorfor du ikke ønsker eller prioriterer kjærligheten akkurat nå. Først når du identifiserer hva som virkelig holder deg tilbake, vil du møte den rette.

Fjern ”fordi”
I datingverden er «Fordi» ofte noe som holder deg tilbake. Har du hørt deg selv si for eksempel; «Jeg kan ikke gå på blind date fordi jeg jobber for mye», eller «¿.fordi jeg ikke kan få barnevakt» også videre? Har du i slike situasjoner spurt deg selv om dette er sanne forklaringer? Selvfølgelig kan det være slik, men ofte er det slik at man kan komme over disse fordi-ene om man bare prøver. Fjern derfor Fordi-en fra ditt vokabular og let heller etter løsninger.

Kamerathjelp
En annen måte å utvide horisonten er å trene opp en venn til å argumentere mot dine unnskyldninger. Om du har en unnskyldning for å ikke gå på en date, fest eller lignende ring denne vennen og han eller hun vil raskt få deg på bedre tanker. Poenget er at din venn ikke ska godta din unnskyldning på hvorfor du ikke skal komme deg ut for å møte mennesker. Dette er en effektiv måte å se ting i et annet lys.

Bruk arbeidsmetoden
Du vet helt sikkert forskjellen på det å gi alt på jobben, og det å gi litt. Ønsker du å nå langt på jobb, lager man seg som regel en plan, jobber hardt og lenge og gir ikke opp. Bruk denne strategien også i kjærlighetslivet ditt. Lag en plan og jobb hardt for å nå det du ønsker. Noe som også er veldig viktig i kjærlighetsliver et å ikke gi opp.

Finn en vårflørt på TV 2 Match. Registrer deg gratis.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.