*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du en romantisk dag

Se hvordan du kan gjøre kjærlighetsdagen ekstra romantisk.

13.02.06 17:11

(Womanweb.no): 14. februar er det Valentines day igjen. Som vi kjenner det, er dette dagen hvor din elskede skal gi deg en flott bukett og du skal fortelle han skjønne ting på et pent kort. Men det er jo ikke egentlig essensen for denne dagen. Det aller viktigste er at dere feirer hverandre og kjærligheten deres.

Hvordan skaper man så den mest romantiske dagen for deg og din elskede? Husk først hva romantikk er. Det er nemlig ikke bare noe som er forbeholdt romantikerne blant oss eller glupske blomsterhandlere. Det er ganske enkelt at du gjør noe for din elskede som du vet han vil sette pris på, og som vil vise han at du kjenner han og vil gjøre alt for at han skal ha det bra. Vi hjelper gjerne til litt på veien. Her er noen av våre beste tips:

¿ Finn ut hva kjæresten din synes er romantisk. Det er liten vits i å legge roseblader utover hele sengen hans dersom han bare får allergisk anfall av det og synes det er corny...

¿ Forbered dagen. Selv om det er søtt å improvisere og det gjerne lar seg gjøre, så bruk litt tid på å få dagen til å klaffe. Husk at det kan være vanskelig å få plass på den kinoen eller restauranten dere ønsker på en dag som dette, dersom du vil invitere han ut.

¿ Bytt på å gjøre stas på hverandre. Da får begge fornøyelsen av å gi og få. Dersom begge legger planer på Valentines day, så kan hver enkelts planer krasje og ende opp i et såre kaos.

20 romantiske ting du kan gjøre for kjæresten din på Valentines day:

1. Slå av TV og PC, trekk forsiktig ut telefonledningen og slå av mobilene. Tenn masse stearinlys, bestill favoritt-take away’en hans og lag picnic på soverommet.

2. Ta han med på kino og se en film han gjerne vil se. Husk å bestille seter på kysserekka, så dere kan kline under filmen.

3. Vis din kjærlighet – elsk med han.

4. Gi han erotisk massasje.

5. Ta et bad sammen. Et duftende badekar er alltid superromantisk. Har dere ikke badekar, så dusj sammen, og vask hverandre med velduftende oljer eller såper. Over hele, selvsagt.

6. Fortell han hvorfor du elsker han og hvorfor han er en fantastisk person. Du trenger ikke gjøre det på et Valentines-kort. Bruk online-kort, sms eller rett og slett i egen, høy person.

7. Ta inn på hotell – også selv om det bare er hverdag. Så kan dere tilbringe natten med å elske i en fremmed dobbeltseng.

8. Gi han en gave han virkelig ønsker seg. Velg gjerne noe personlig, for eksempel en iPod du har lagt inn ”deres” sanger på. Billetter til konsert med favorittbandet, innrammet bilde av deg selv han kan ha på skrivebordet sitt¿

9. Oppfyll en av hans seksuelle fantasier.

10. Lag en romantisk skattejakt, hvor han må lete rundt i huset etter små, romantiske lapper slik at han virkelig må spekulere i hva som egentlig skal skje. Sørg for at han havner på favorittrestauranten eller på soverommet, alt etter hva du ønsker.

11. Lag han et uimotståelig, erotisk måltid.

12. Kle deg i noe du vet han tenner på.

13. Åpne en flaske champagne og skål for kjærligheten deres.

14. Gå en romantisk måneskinnstur.

15. Vask bilen hans eller gi sykkelen våroverhaling. Gjør han rett og slett en tjeneste som sier at du elsker han.

16. Snakk med han og la han prate. Også selv om det betyr at du må høre på fotballprat resten av kvelden.

17. Valentines day ikke være romantisk middag med stearinlys. Ta han med på en drink eller to på en lekker bar.

18. Lag matpakke til han og legg med en lapp hvor du beskriver alle de frekke tingene du skal gjøre med han når kvelden kommer.

19. Lag et fotoalbum til han med bilder fra tiden deres sammen, og se gjennom det sammen. Gamle minner og klokkeklang fra svunne tider kan gjøre den mest hardføre kynikeren myk i hjertet.

20. Spill klespoker. ¿eller hva som helst som vil gjøre at dere ler med hverandre eller kommer nærmere hverandre.

Lykke til med dagen!

Les også:

Slik har du bedre sex

Slik ser drømmeprinsen deg

Shopping!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag