RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SplashNews (SplashNews)

Slik får du flat mage

Er du klar for en høst med helt flat mage? Her får du tipsene.

(SIDE2): – Sett fart på forbrenningen med sitronvann hver morgen, tipser kjendistreneren Gunnar Petersson til Aftonbladet.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Fart på forbrenningen
Vaskebrett på magen krever mye trening og et riktig kosthold, men er du tålmodig nok er det mulig.

– For å få riktig fremtredende magemuskler må du jobbe både på de ytre og de indre magemusklene, forklarer kjendistreneren.

Peterssons beste og enkleste tips er å drikke sitron til frokost.

– Vekk kroppen med to glass vann før frokost og press en halv sitron i det ene glasset. Sitron stimulerer magesaften og får fart på forbrenningen.

Dropp frukten etter middag!
Er du blant dem som mer enn gjerne tar en banen eller et eple til dessert, blir du trolig sjokkert over trenerens neste tips.

– Dropp karbohydrater etter proteiner. Bruker du å ta en frukt til dessert? Dropp den etter at du har spist proteinrik mat som kjøtt, bønner og egg. Sukkeret i frukten kan gi oppsvulmethet.

Så fortsetter han.

– Tren magemuskelen først. Vend på treningskortet. Innled med noen mageøvelser istedenfor å avslutte med dem. På den måten har du trolig bedre energi og mer ork til en hardere og mer effektiv treningsøkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere