Slik får du garantert date

Begynner du å bli lei av Snålfoss, Veronavik og de andre nabolagene i «The Sims 2 » kan du nå ta simmene med deg på byen.

15.09.05 17:35

Her blir selv den mest nerdete simmen populær, så lenge man husker at de samme uskrevne reglene for oppførsel på byen gjelder for simmene som for deg. Det vil si: ikke la simmen drikke for mye, ikke plage simmer av det motsatte kjønn og husk at overdreven dansing sjelden gir suksess.

Hva er så nytt? Det beste er at du kommer deg bort fra det etterhver litt satte nabolaget i The Sims 2. I tillegg gir utelivspakken det et kanskje sårt tiltrengt voksenpreg på spillet når du guider simmen din gjennom utelivsjungelen.

Man kan dra alene, på date eller flere venner sammen inn til byen for enten å bowle, gå på nattklubb eller på restauranter. Du kan også ta med deg simmene i parken eller på andre utflukter. I tillegg kan du dra på date. En romantisk middag på byen gjør underverker på tiltrekningskraften til simmen din.

Utelivspakken gir deg også muligheten til å skaffe simmen din bil og etter hvert også garasje. Du får også en oppdatert garderobe som seg hør og bør for en festløve.

For mitt vedkommende startet jeg med en av de kjedeligste simmene, Bella Goth. Hun dro på byen med en venn. Først på restaurant og deretter nattklubb. Etter litt alkohol, dansing og flørting, kulminerte det hele med «årnings» i en fotoboks inne på nattklubben. Og det etter å ha slitt med å skaffe henne en kjæreste siden Sims 2 kom på markedet for ett år siden. Magisk.

Ellers er det verdt å merke seg at det plutselig kan dukke opp vampyrer. Nærkontakt med disse kan få uante følger. Fotoboksene kan også føre til ufrivillig graviditet.

Spillet er lett å finne ut av og dersom du allerde er vel bevandret i Sims-verdenen er det en smal sak å sette i gang med spillet. Man får også veiledning underveis om man ønsker det. Jeg anbefaler likevel å lese bruksanvisning før du installerer det. Det er er nemlig et par fallgruver som kan føre til at alt du har lagret fra Sims 2 blir slettet dersom det ikke gjøres skikkelig.

Grafikken er bra og utfordringene nye og morsomme. Jeg anbefaler spillet på det varmeste til deg som begynner å bli lei Sims 2. Bare vær oppmerksom på at du kan bli lei trance-musikkën på dansegulvet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.