*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du ham etter den første daten

Lurer du på hvordan du skal klare å få ham nok interessert etter kun den ene daten? Her er tipsene du trenger for å klare det du er ute etter.

08.12.03 17:22

I siste nummer av det amerikanske Cosmopolitan gir programlederen i amerikanske Idol noen tips til jenter som vil sørge for at gutten blir nok interessert etter den første daten.

Ryan Seacrest sammenligner den første daten med en audition, du må gjøre nok - men ikke for mye for at du skal skaffe interesse.

Her er hans fire store tips, og et bonustips:

1. Ha en mening

Du bør ha meninger om noe. Si hva du vil gjøre, hva du liker og hvor du helst vil gå. Svaret "nei, det er det samme for meg" er et forferdelig svar.

2. Gi et veldig spesifikt kompliment

Det vil si "du er veldig søt" er feil, men "den skjorta kler deg veldig godt" er riktig. Dere liker å høre komplimenter, det gjør gutter også.

3. Ikke småspis

Gutter sjekker etter om du spiser mat, eller ikke. Vi vil at du skal spise, og bestill noe gøy. Har du blitt invitert ut på middag skal du ikke bare bestille det billigste på menyen, bestill noe gøy - noe du faktisk har lyst på!

4. Ta igjen

Å være for søt er feil. Du må ta igjen, vis at du mener noe og kan ta igjen hvis det kommer morsomme kommentarer på din bekostning.

Og så bonustipset: Hvis du virkelig vil si i fra og la han slippe å tenke på om du er interessert eller ei, så gi ham et kyss. Eller to. Muligens tre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.