RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du hvit jul

Sist oppdatert:
Skap en blendende hvit jul, med trendy og stilren julepynt.

(SIDE2): Mange drømmer om en hvit jul, og selv om snøen ikke har lagt seg utenfor stuevinduet ditt kan du skape en hvit og stilren jul innendørs.

Se bilder av våre favoritter nederst i saken!

Hvitt blir sett på som renhet og uskyldens farge, og når snøen legger seg i landskapet får man nettopp en renere og lysere effekt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Trendy
Innendørs kan du gjøre det samme, og julen er en perfekt tid for å la det hvite komme inn. I løpet av de siste årene har hvit julepynt blitt stadig mer populært. Den minimalistiske stilen, og ønske om et rent uttrykk har gjort at populariteten, og utvalget har økt.

Hvitt tre i stuen
Juletreet gjør seg fint med hvit pynt. Det er utallige kuler og annen dekorasjon for treet å velge mellom, enten du vil ha eksklusive utgaver eller billige varianter.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Inviter til julemiddag
Et julebord fylt med hvite tallerkener, kopper, fat, lys og pynt er også svært delikat.

Det anbefales da å blande inn én annen farge, for at det hele ikke skal bli for blendende.

Både lilla, gull og sølv passer perfekt til hvitt nå i juletiden, men i bunn og grunn kan du velge den fargen du selv ønsker.

Det er ikke mye som skal til, med for eksempel noen gullservietter, gullglitter og gullys har du et bord som oser av eleganse og nostalgi.

Les også: Nå skal du tenne lys

Lys som effektskaper
Lyskuler i ulike former som kan henge både på treet, og ellers i huset, skaper også en fin effekt. Du kan blant annet legge en lysledning i en stor glassbolle, og du har en dekorativ lyskilde som kan plasseres hvor som helst.

Friske blomster
Hvite blomster er også en fin måte å skape effekter på. Friske blomster er svært stemningsfullt, og gjør seg godt blant resten av julepynten.

Avhengig av hvilke blomster du velger er et tips å sette litt farge på dekorasjonen, enten med små detaljer på vasen, eller pynt og sløyfer i en bestemt farge.

Hvite roser i en helt hvit vase med gull eller sølvdetaljer er lekkert. Du kan forsterke effekten ved å drysse litt glitter på blomstene, eller pynte med gull eller sølvdetaljer som du lar stikke opp fra vasen.

Levende lys
Foruten levende blomster, hører også levende lys julen til. Hvite lys er fint å bruke, for man kan pynte med andre farger uten at det blir for rotete.

(se bildekarusell under bildet)

Side2 gir deg juletips hver dag fram mot jul!

I morgen: Fyll hjemmet med juleduft

1. Desember:Feir jul på rojalt vis

1245 Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere