RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du kjæreste

Sist oppdatert:
Det påstås at singellivet som trend er på hell, og at man nå heller foretrekker å være i et parforhold. Men er man singel, hvordan da oppdrive en kjæreste? Følgende tips kan kanskje sette tankene og motivasjonen i sving.

1. Vær realistisk. Ikke begrens utvalget til en Brad Pitt look-alike, og vær heller ingen gullgraver. Menn har en evne til å avsløre hvorvidt det er lommeboken heller enn personligheten hans du tiltrekkes av. I det lange løp er ikke utseende og inntekt kvaliteter å satse på, men et godt hjerte og samhold med deg.

2. Demp tikkingen av eventuelle biologiske klokker, og tre ut av drømmen om det perfekte forhold. Slike mål vil du nå tidsnok.

3. Prioriter datingen. Anse datingen som en jobbsøkingsprosess. Nøkkelen er å alltid være forberedt, man vet aldri hvor eller når man vil møte noen. Kle deg komfortabelt, og gjør små endringer i hverdagen som øker mulighetene for å treffe noen. Gå ut og kjøp avisen i stedet for å få den levert på døren. Kanskje du møter noen i butikken? Pass imidlertid på at prioritering ikke er synonymt med å være besatt. Å være åpen for muligheter og å være obs på at du til enhver tid kan møte noen, må ikke misforstås som at du til enhver tid vil møte noen. Med slike forventninger blir man bare skuffet.

4. Ha de rette intensjonene. Ikke jakt på kjærligheten hvis årsaken bak ligger i at du er redd for å være alene. Da er det lett å hoppe i noe når første sjanse byr seg, uavhengig om personen du treffer er den du egentlig vil ha. Vær klar på på dine egne ønsker og intensjoner.

5. Søk likhet. Dette betyr ikke at du skal bli sammen med din egen kloning, men se etter noen med noenlunde like, grunnleggende verdier som deg. Tenk penger (men bare som en liten komponent), intelligens, livsstil og humor.

6. «Det magiske øyeblikk» De fleste av oss forventer litt hjertebank og ilinger når vi tror vi har funnet en potensiell kjæreste. Men hvis det du føler heller er å holde ham i hånden ved første møte, trenger ikke det nødvendigvis være så negativt. Dype følelser kan utvikles over tid, selv om en aldri så liten fysisk tiltrekning er en forutsetning.

Har du flere tips? Del dem med andre her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere