RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du kjæreste

Foto: Thinkstock
Datingguru mener hun har funnet de magiske punktene.

(SIDE2:) Mange strever med å få en kjæreste, andre bruker hele sin fritid på mannejakten. Det er ikke den beste måten å kapre en mann, mener datingekspert Lisa Daily på ivillage.com.

Under har vi plukket ut noen av hennes punkter for å finne en mann du vil tilbringe mer tid med.

1. Ha ditt eget liv

Hovedregelen for å finne seg en mann, er at du selv har et sosialt liv med venner og familie, sier Lisa Daily. Med andre ord så sitter du ikke og venter på at mannen skal dukke opp, men vet å hygge deg mens du leter. – Menn liker kvinner som tillater seg å spise dessert og prioriterer ting de liker. De har et liv før han kom inn i bildet.

2. Ikke vær på tilbydersiden

Et omdiskutert råd, kanskje spesielt for oss skandinaver, men datingeksperten foreslår at du bør være tilbakeholden med å foreslå date etter date og heller la han ta styringen først. Årsaken er imidlertid en litt annen; om du alltid ringer, hvordan vet du at han er virkelig interessert eller bare synes det er greit at du er tilgjengelig?

3. Ikke vær overtydelig sexy

De fleste av oss, menn og kvinner, svarer bedre på antydningens kunst enn vi gjør på mennesker som går veldig fort frem.

4. Ikke ha sex med en gang

Det endrer dynamikken mellom dere og forflytter det du ønsker i et forhold kun til soverommet. Du kan ikke gå tilbake.

5. Ikke ta pulsen på forholdet konstant
De fleste menn liker ikke å få forholdet sitt dissekert eller seg selv for den saks skyld hele tiden.

6. Ikke finn deg i dårlig oppførsel

Verken fra andre eller ham. Viser du at du er mottakelig eller aksepterende, vil det innby til mindre respekt og mindre selvrespekt hos deg selv. Og sannsynligvis vil det du ikke liker, gjenta seg.

7. Gå for en god mann

Har en mann gode manerer, er det sannsynlig at han også behandler andre mennesker pent. Det er en god indikator på hva slags person han er. Det hjelper å være enig om noen ting, for eksempel økonomi, som er et tema som ofte forårsaker frustrasjon blant par. Motsetninger tiltrekker, men er ikke alltid noe varig, om dere da ikke møter hverandre på viktige punkter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere