Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du kroppskontakt

Drømmer du om å ta på henne? Les disse enkle rådene om hvordan du får berørt henne.

(YEYE:) Enhver form for fysisk kontakt med en jente for første gang er en begivenhet som ikke bør bli undervurdert. Om det er på et tidlig stadium i datingen eller om det er med en jente du akkurat har møtt, er berøringen en indikasjon på fremgang.

Det er mange forskjellige måter å tilnærme seg personen du liker, askmen har eksempelvis satt sammen en liste av de beste måtene å bryte berøringsbarrieren på.

Stryk bort et øyenhår
Ja, det er noe du kanskje forventer å se i en romantisk komedie, men hvis du gjør det riktig så kan det ha en god innvirkning på jenta. Det sier til henne: «Jeg passer på deg. Selv de små tingene kommer jeg ikke til å gå glipp av.» Det kan hende at hun begynner å le, men ni av ti ganger vil hun like berøringen.

Ta hånden hennes
Oppførselen til den dominerende mannen er sjelden mer fremvist enn med denne håndbevegelsen, som har en relativt lav risiko når det gjelder å ta initiativet til berøring. Det viser lederskap, evnen til å beskytte og sosial selvsikkerhet. Du vet at hun ikke trenger at du følger henne gjennom rommet, men ved å gjøre det så viser du henne, og alle andre som ser på, at du har det som trengs til å passe på henne.

Tilby massasje
Hvis hun ser som at hun er eller nevner at hun er stresset, så skynd deg og foreslå en skuldermassasje. Hun blir takknemmelig for ideen og det er en perfekt måte å introdusere kroppen hennes for hendene dine. Pass på at du vet hva du gjør, for ingenting ødelegger den romantiske stemningen mer enn hardhendt klyping. Hvis ingen har gitt deg ros for din massasjekompetanse før, så hold deg til en lett skuldermassasje bare for å være på den sikre siden.

Dans tett
Hvis dere danser, så dans tettere. Danseteknikken gir deg lov til å legge hendene overalt på henne. Ok, kanskje ikke overalt, men du trenger ikke å være redd for å legge en hånd på hoften hennes og tillate deg og danse enda litt tettere.

Bryt håndbak
Ha en muskelkonkurranse full av humor. Dette lekende forslaget tillater deg å oppnå fysisk kontakt med henne. Men hvis hun har større muskler enn deg, så bør du unngå denne leken. Da bør du heller prøve noen av de andre forslagene.

Varm henne
Hvis hun er kald, så ta hendene hennes i dine hender og varm dem. Dette er kanskje et litt dårlig triks, men hvis du slenger i en dash ironi, så får dere garantert en latter og oppnår en forbindelse. Det får henne også til å skjønne at du kan gi henne et varmt, trygt sted, selv om det kanskje bare er for noen få timer. Bare pass på at kompisene dine ikke ser på.

Si at du vil spå hånden hennes
Dette trikset er fullt av muligheter for frekke vittigheter. Hun stirrer på deg, mens du holder fokuset oppmerksomt på hånden hennes, som du holder i din hånd. Du kan si alle mulige flørtende ting, som får henne til å le. For eksempel: «Oi sann, jeg fikk nettopp et glimt av hvordan du ser ut naken. Jeg beklager. Men, kan jeg få se det igjen?» Kanskje greit å ikke ta det eksempelet første kvelden, men kanskje når dere har vært ute noen ganger. Du kan jo finne på mer uskyldige ting å si enn dette eksempelet også.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget