*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du MANGE poeng

Får kompisene dine spillpoeng som gress på Xbox Live mens du ligger og kaver i startgropa? Frykt ikke, Spillmagasinet hjelper deg.

11.01.06 16:35

(Spillmagasinet): Er du en av de heldige som har fått tak i en Xbox 360, har du sikkert oppdaget hvor avhengighetsdannende det er med spillpoeng, eller gamescore som det heter på Live.

Hvert eneste spill til Xbox 360 kan gi deg til sammen rundt 1000 poeng. Etter hver som du går videre i et spill, blir du belønnet med såkalte achievements (prestasjoner), som betyr at en viss poengsum legges til gamerscoren din.

Noen spill er imidlertid skikkelig gjerrig med poengene, mens andre er mer spandable.

Her er spillene for deg som vil tjene spillpoeng kjapt som fy:

King Kong

«King Kong» er et godt, men ganske kort spill. Du kommer deg gjennom historien på et par kvelder, og dermed har du 900 lettjente poeng. Spillet har ni prestasjoner på 100 poeng hver, og er svært tilfredsstillende å spille.
Men er spillet noe bra?

FIFA 06: Road to FIFA World Cup

Det foreløpig eneste Xbox 360-fotballspillet inneholder seks belønninger hvorav fem resulterer i over 100 spillpoeng. Riktignok tar det litt tid å kvalifisere seg til VM og vinne turneringer, men det er ikke spesielt vanskelig.
Men er spillet noe bra?

Condemned

Så lenge du følger med mens du spiller «Condmned» oppdager du alle de døde fuglene, metallbitene og andre bonusgjenstander som resulterer i spillpoeng.
Men er spillet noe bra?

GUN

Westerneventyret «Gun» er over på en kveld og i løpet av den tiden har du skrapt sammen rundt 500 av spillets 1000 poeng. Holdet du på i noen timer til blir det full pott.
Men er spillet noe bra?

Siden først er i gang, her er spillene du absolutt bør styre unna hvis du skal tjene spillpoeng fort:

Perfect Dark Zero

De aller fleste belønningene i «Perfect Dark Zero» får du ved å klare diverse ting i flerspillermodusen, som å ta livet av 10.000 motstandere (!). TIng som tar fryktelig lang tid, men andre ord.
Men er spillet verdt pengene likevel?

Call of Duty 2

For å tjene noe særlig med poeng i «Call of Duty 2» må du spille på øverste vanskelighetsgrad. Og da er spillet omtrent like morsomt som å rulle seg rundt på en spikermadrass.
Men er spillet verdt pengene likevel?

Quake 4

Belønningene i «Quake 4» er en blanding av store flerspillermål og vanskelige enspillerutfordringer. Med andre ord ikke noe for de som skal ha mange poeng raskt.
Men er spillet verdt pengene likevel?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.