RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du mer sex

Sist oppdatert:
En undersøkelse viser at vi ikke setter av mye tid til sex. Her er tipsene for deg som vil ha mer.

(SIDE2): En fersk undersøkelse viser at en tredjedel av oss har det for travelt til å ha sex. Noen av oss har sex i kun to minutter.

Les: De beste sextipsene

Psykologene advarer mot denne livsstilen, og The Sun har derfor spurt samlivsekspert Val Sampson hva vi bør gjøre for å få mer tid til sex.

Planlegg
Eksperten mener at man må planlegge sex, og ikke forvente at alt skal være så spontant.

- Folk sier at sex skal være så spontant, men når du er travelt opptatt med å jobbe og hente ungene får du ikke tid til spontan sex, og da blir det mer ingen sex, sier Sampson.

Mange par er så opphengt i å få orgasme at de glemmer å nyte selve sexen. Samson anbefaler at man en gang iblant har nytelsen i sentrum og ikke orgasmen.

I tillegg er forspill ekstremt viktig - spesielt for kvinner. Eksperter mener at forspillet egentlig bør begynne 24 timer før man har sex. Begynn derfor å pirre hverandre så tidlig på dagen som mulig.

Les: Slik gjør du partneren kåt

Et annet tips er å sende hverandre SMS med erotiske tilnærminger i løpet av dagen, og ta i bruk erotiske hjelpemidler som bøker og filmer for å komme i humør.

Eksperten anbefaler å gjøre øvelser som senker tempoet og bringer hverandre nærmere hverandre.

Et triks er å sette seg ovenfor partneren og legge hånden din nær din partners hjerte. La din partners hånd dekke ditt hjerte, og kjenn hjerteslagene mens dere fokuserer på pusten.

Tantrisk sex
Ta i bruk teknikker fra tantrisk sex for å gjøre sexlivet mer tilfredsstillende.

Les: Bli en sexatlet

Å slå av TV-en er viktig, mener samlivseksperten. Blir man først sittende foran apparatet kan man fort blir der noen timer. Eksperten anbefaler at man dedikerer minst en time i uken kun til hverandre.

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere