RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du mer sex

Sist oppdatert:
Er det lenge siden sist? Her er eksperttipsene til hvordan du skal få mer sex.

(Side2:) Noen ganger kan det bli litt lenge mellom hver gang man oppnår seksuell stimulans. Vi har samlet ekspert-tipsene og gir deg en liste over tips:

1. Singel? Kast deg ut i det
Den situasjonen man er i vil alltid være det man definerer livet sitt ut fra. Er man singel er det lett å forbli singel, mens andre går fra forhold til forhold. Tracey Cox, forfatter av svært mange flørtebøker, mener det bare er en ting å gjøre for den som er singel - og opplever at det er lenge mellom hver seksuelle omgang - man må kaste seg ut i det. Noen ganger er den første faktisk den beste, så får man heller lete etter virkelig kjærlighet andre ganger. Kroppen trenger å sjokkeres i gang.

2. Øv hjemme
Tar du saken i egne hender før du skal på byen vil du gi signaler som andre ikke kan misforstå. Du vil ha en ekstra glød. I tillegg har medisinsk forskning funnet ut at man ikke blir blind - det er faktisk sunt.

3. Vær direkte
De aller fleste moderne mennesker er glad i at man er ærlig, og sier hva man vil. Noen ganger er det greit å si at man ikke ønsker noe særlig mer enn sengekos. Og kanskje en god frokost.

4. Se folk i øynene
Undersøkelser gjort i både England og USA viser at øynene er det som kan tenne andre mennesker mest. Å se andre i øynene gjør dem interesserte, og er det aller beste sjekketrikset.

5. Prøv noe nytt
Har sexen i forholdet dødd helt ut? Ta en tur på et hotell, kle dere opp - gå ut sammen og bruk tid på ting dere ikke vanligvis gjør. Skru av TV, glem jobb og slapp av med hverandre.

6. Les «Uten en tråd.»
Noen ting er klassiske

7. Du må tenke på sex
Er det bare jobb, familie, trening og annet som er i hodet? Hvis man ikke tenker på sex vil det heller ikke være noe man bruker energi på. Når du tenker på sex sender du også ubevisst ut riktige signaler.

8. Sjekk hygienen
En svensk undersøkelse viste at halvparten av gangene sa kvinner nei til sex på grunn av dårlig hygiene hos mannen... Hva med en dusj? Samme undersøkelse viste også at flertallet av menn mente kvinner burde bli flinkere med intimhygienen...

9. Gjør noe med hvordan du ser ut
Er det ingen som snakker til deg? Er selvtilliten din på bunn? Ta en tur til frisøren, kjøp noen nye - og annerledes - klær og ta en tur på byen alene....

10. Prøv alle kanaler
Går du på det samme utestedet hver gang? Hva med å prøve en datingtjeneste på nett? En ny bar? En ny by? Et nytt land?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere