RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Monkey Business Images (NAF)

Slik får du mer ut av feriepengene

Sist oppdatert:
Sjekk sparetipsene som får feriebudsjettet til å vare lenger

Ferie er tiden for kos og opplevelser. Men når hele familien skal være med, kan det fort gå mange penger i løpet av sommeren. Melder du deg inn i NAF nå får du muligheten til å spare tusenvis av kroner.

Reisefordeler
Det kan være kjekt å vite at NAF-medlemmer kan spare mye både på feriehus, hytter, camping, hotell og attraksjoner. Har du tenkt på leiebil i sommer kan du slippe billigere unna dersom du er NAF-medlem og leier hos Hertz. Det er også gode penger å spare på drivstoffrabatt.

Sjekk reisefordelene til NAF-medlemmer.

NAF-test før ferien
Ta en NAF-test på doningen før ferien starter, så sparer du kanskje ergrelser og pengeutlegg når det passer som dårligst. Som NAF-medlem får du gode medlemspriser på NAF-tester og EU-kontroll. NAF har vært spesialister på bil i over 80 år, og gir deg hjelp når du trenger det. Vår nøytrale rådgivning gjør at du ikke betaler mer enn du trenger, enten det gjelder kjøp, salg eller vedlikehold av bilen din.

Trygghet
Tenk også på at et NAF-medlemskap gjør at du kan føle deg trygg på ferie. Som NAF-medlem får du veihjelp når som helst på døgnet, enten du har lagt ferien til Norge eller befinner deg et eller annet sted i Europa. Ferierer du utenfor Norden i sommer, og får trøbbel med bilen slik at den må minst 2 dager på verksted, skal du vite at NAF dekker leiebil i inntil 30 dager for at du skal kunne fortsette ferien din.

Dessuten er NAF-medlemskapet ditt personlig. NAF kan med andre ord hjelpe deg dersom du for eksempel har valgt å leie bil i stedet for å ta din egen på ferie. Hvis leiebilen bryter sammen et eller annet sted på den franske landsbygda, vil du få hjelp fordi NAF samarbeider med søsterorganisasjoner over hele Europa.

Over en halv million bilister er allerede medlem av NAF. Få en komplett oversikt over alle medlemsfordelene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere