*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du neglelakken til å vare

NEGLELAKK: myBeauty gir deg tipsene for å få neglelakken til å vare Foto: MyBeauty

31.05.13 13:24

Neglelakk har blitt tilbehør på lik linje med både smykker, ringer og andre accessoirer, og er med på å gi ethvert antrekk «det lille ekstra». Derfor kan flisete negler, riller og lakk som flasser av etter kun noen dager oppleves som ganske irriterende.

Et godt sluttresultat og lakk som varer lenge er på ingen måte umulig å oppnå – og det trenger heller ikke ta all verdens av tid. Ved å følge disse enkle rådene vil du være langt på vei til å få vakre, velstelte negler.

1. Forberedelse

Start alltid med å fjerne rester av gammel neglelakk. Neglelakkfjerneren burde være uten aceton og olje for at neglene ikke skal tørkes ut og misfarges. Bruk deretter en neglebåndsfjerner. Denne bryter ned de øverste cellene i neglebåndet, slik at det kan skyves forsiktig tilbake. Til slutt filer du neglene i ønsket fasong. For at neglene ikke skal flise seg er det viktig at filingen følger de naturlige skjellagene til neglene.

2. Underlakk

Bruk alltid underlakk! Denne forhindrer misfarging av neglene, glatter ut overflaten, samt sørger for at neglelakken fester seg bedre (derfor kan den virke litt klebrig).

Husk: Neglene må være helt tørre før påføring.

Essie All In One Base Coat er en fantastisk underlakk bestående av en formula som styrker, glatter og gir glans til neglene. Fås kjøpt hos myBeauty.no til kun kr 139.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: myBeauty

3. Neglelakk

Neglelakken bør legges i to tynne lag for et best mulig resultat. La det første laget tørke i noen minutter før du legger det neste.

Nudefarger er i vinden som aldri før, og Essie Sand Tropez har en flott beige/sandfarget nyanse. Fås hos myBeauty.no for kun kr 129.

Essie-lakkene er kjent for sin gode kvalitet og den brede børsten gjør lakken enkel å påføre.

Klikk på bildet for å forstørre.

ESSIE Sand Tropez Foto: myBeauty

4. Overlakk

Overlakk forsegler de underliggende lagene og brukes for å beskytte lakken mot slitasje og avskalling. Lakkens holdbarhet forlenges betraktelig, og neglene blir både blanke og glansfulle. La fargelakken tørke i noen minutter, før du legger ett lag med overlakk.

Essie Good To Go Top Coat passer perfekt til deg som ikke har tid til å se på neglelakken tørke. Den består av en unik formula som sørger for at lakken tørker omtrent umiddelbart – slik at du kan fortsette med dine daglige gjøremål uten å være redd for at neglene skal komme borti noe. Fås kjøpt hos myBeauty.no til kun kr 139.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: myBeauty

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.