RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du perfekt hud

Naturlige produkter som virker.

Liker du å gå på oppdagelsesferd blant spennende merker og produkter? Da er Strømmen Storsenter ditt nye shoppingsenter.

Den eksklusive og innovative kosmetikk-kjeden Stenders åpner endelig sin første butikk i Norge, og det skjer på Strømmen Storsenter. Stenders bruker naturlige produkter hentet fra naturen.

- Råvarenes unike kvalitet gir svært virkningsfulle produkter som fornyer og tilfører huden det den trenger, slik at den igjen stråler av vitalitet, sier butikksjef Edita Ticevic.

Konseptet er hudpleie- og kosmetikkprodukter med råvarer hentet fra den nordiske naturen. Stenders har produkter med innovative komponenter fra planteriket, som for eksempel sukkermolekylet hyaluronsyre, frøolje, riskliolje, kornblomstervann og tallrike eteriske oljer.

Alt er håndlaget
Også Lush er for deg som liker det naturlige. Konseptet ble til for over 20 år siden, som en motvekt til alle kunstige og kjemiske stoffer som blir brukt i kosmetikk og hårpleie. Nå åpner også Lush på Strømmen Storsenter. Ingen av deres produkter er testet på dyr, og alt er håndlaget. Siste skudd på stammen er den splitter nye kosmetikkserien Emotional Brilliance. Her er produktene 100 prosent vegetarisk, 80 prosent vegan, 67 prosent uten konserveringsmidler og 46 prosent uten forurensende emballasje.

Her er storsenterets kosmetikk-butikker:

Stenders
Lush
Skin Tonic
KICKS med MAC
Boots apotek
VITA
The Body Shop
Lucky Duck
Vitus Apotek
Esthetique
Lakkbar

203 butikker på ett sted!
Hver dag frem til åpning 25. oktober sniktitter vi på en av de nye butikkene.
Følg med på vår facebookside!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere