Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du sexy bilder

Foto: Anette-Marie Antonsen
Sist oppdatert:
Se fotografens egne hete bilder.

(Side2): Bloggeren, mammaen og fotografen Anette-Marie Antonsen har en av Norges mest leste blogger. Hun har også sin egen nettside for sin jobb, som er fotografering. Der tar hun ofte bilder av jenter som velger Anette-Marie fordi hun er kvinne de gangene de ønsker en litt spesiell gave til sin kjæreste eller mann.

Her kan du besøke bloggen til Anette-Marie

Vi tok en prat med bloggeren for å høre hennes tips til hvordan man bør oppføre seg foran kamera:

- Det viktigste er at du slipper deg løs. La deg selv få lov til å leke forteller hun oss.

Det mange likevel lurer på er hvordan man kan få et vanlig portrettbilde til å bli noe mer, til å bli sexy. Når er man det?

- Når man utstråler selvtillit. Det gjør man når man er komfortabel, og trives i situasjonen.

Hvor viktig er klær?
Mange forbinder sexy bilder med minimalt med klær. Det er ikke nødvendigvis helt riktig.

- Klær er ikke nødvendigvis så viktig. Man kan leke masse med en enkel gammel t skjorte. Det er bare fantasien som setter grenser, når man har kommet i gang. Jeg liker å bruke noe man selv elsker. Han man en stor nattskjorte så kan det være dritkult. Hva med kjæresten sin arbeidsskjorte? En gammel jeans man ikke kan leve uten? Og selvfølgelig noe undertøy man nettopp har unnet og shoppe seg. Accessories, det kan være gøy. det enkle er ofte det beste. Å overdrive er ikke farlig det heller.

Poseringer
Det er ikke bare å stå rett opp og ned foran et kamera, man bør også kanskje vurdere hvordan man står. Vi spurte om noen spesielle poseringer er bedre enn andre?

- Det er forskjellig fra person til person. Der finnes nok ingen fasit. Jeg liker alltid at bildene er mer ovenifra enn nedenifra. Det som fort skjer om bildet blir tatt i feil vinkel, er at man ser tykkere ut enn man er. Og det vil vi ikke ha noe av!

En ting som kan hjelpe er noe så enkelt som en stol:

- Det kan være greit å ha noe å leke med. En stol for eksempel. Man kan få mye nytte ut av en stol. Når vi spiller musikk, blir vi lekne og kreative.

Poserer selv
Anette-Marie er vant til å stå foran kameraet. Alle bildene i denne saken er av henne selv:

- Jeg er jo selv vant til å stå foran kamera. Trives kanskje litt for godt der også. Men det hjelper meg til å forstå hvordan det er for den kvinnen som aldri har stått foran kamera før. Jeg vet man blir nervøs, og føler seg litt malplassert til tider. Da er det viktig at fotografen holder det gående, gir vedkommende selvtillit og veileder hele veien.

Snakk med fotografen
Fotografen er på lag og man bør kommunisere med fotografen. Vi spurte hva man burde si:

- Det man mener, og tenker. Er man nervøs, skal man si det. Jeg klarer som regel og se det også, men man må komme oss ut og bort ifra det. Vi skal kose oss når vi tar bilder, leke oss og ha det gøy! Det er viktig. Jeg hjelper alltid til, og jeg er alltid i godt humør. Når det stopper opp, sørger jeg for at vi går videre. og gir eksempler på positurer. Har man ideer og ønsker selv, rop ut. For all del.

Stedet er nesten alt
Hvor viktig er lys og hvor man tar bilder?

- Hvor man tar bilder, gjør jo hele stemningen. Så det er viktig at man har funnet en plass som passer det temaet vi vil ha. Personlig syns jeg bilder ute i naturen er best. Bildene blir tidløse, og unike. Også er det mer materiale og leke seg med.

Mange ønsker nakenbilder
Nakenhet er ofte forbundet med sexy bilder, og det er også noe mange ønsker

- Ja hva med det? Alle har vel vært borti det? Det er mange som ønsker nakenbilder av seg selv. Ikke direkte bilder. Men uskyldige bilder som samtidig er sexy. Det er disse bildene vi avslutter med. Vi begynner med klær. Vi kommer i gang og kommer oss inn i stemningen. Etter hvert blir klienten varm i trøya, og føler det kommer naturlig og kle av seg. Men man trenger ikke være kliss naken for å få fram nakenhet. Det kan man gjøre på mange måter. Det går an å gjemme en stringtruse, i en spesiell vinkel. At jeg er jente, som står bak kamera, gjør nok at kvinnen som blir fotografert tør litt mer.

Anettes topptips:

Er du supernervøs for å stå foran kamera, kan man nyte et glass champagne før shoot. Det gjør at man løsner opp litt, og blir mindre anspent. Ser ingenting galt i det, har funket som bare det de gangene vi har brukt det som en løsning.

Øv deg i speilet før en shoot. Se på deg selv mens du prøver ut dine uttrykk. Prøv å forføre. Vær sexy. Se uskyldig ut. Se bare søt ut. Se ambisiøs ut. Prøv deg fram! Disse trekkene vil du tørre å slippe løs i studio, når vi har funnet tonen.

Finn ut hvilken klær du trives i og sko. Prøv deg litt fram. Sett sammen ting, og bland ting. Bare lek deg og finn ut hva du selv liker. Det viktigste er at DU er fornøyd. Man trenger ikke bruke for masse. 2-3 antrekk kan være nok.

Søk på nettet etter modellbilder. Kanskje av idolet ditt? En stor skuespiller, en sangerinne? Det finns som regel mange modell bilder av dem der ute. Så kan du se hva du liker, og kanskje du finner noe du kunne ønsket deg. Bildet blir jo ikke likt, men vi kan finne et tema, en stemning, og det kan gjøre det enklere for stilen du ønsker på klær og sminke.

Utfordre deg selv. fysisk og psykisk. Dette kan du legge så mangt i;) Prøv å lek med positurene dine i speilet. Armer og bein kan gjøre mer enn du tror;)

Her kan du besøke bloggen til Anette-Marie hvor du finner flere bilder og hennes hyppige oppdaterte blogg.

Tidligere intervjuer

Vi har intervjuet Anette-Marie to ganger tidligere. Du kan lese intervjuene under:

- Elsker å få fram formene til en kvinne

Anette-Marie Antonsen har en av Norges største blogger med over 10 000 lesere hver dag. I hennes tid som gravid var bloggen svært populær. Nå har bloggen gått over til å være en mammablogg, uten at det har gitt noen negativ effekt på trafikken. Snarere tvert imot. Hun får oppdrag av jenter som ønsker sexy bilder til kjæresten og kombinerer jobb, blogg og mammarollen.

Skal føde fredag den 13

Den 23 år gamle fotografen, og vordende skuespilleren, Anette-Marie Antonsen har en av de mest besøkte gravidbloggene i Norge. Med nærmere 3000 lesere hver dag har hun delt store deler av sin graviditet med omverdenen med humor og mye inspirasjon for andre vordende mødre.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!