RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik får du større pupper - gratis!

Sist oppdatert:
Dumme menn punger ut med flere titalls tusen, mot noen nakenbilder og litt sexy chat.

(iBergen.no) : Det er ikke få kvinner som ønsker seg litt større frontparti, men slett ikke alle har råd til å gjøre noe med det. En brystforstørrelse koster skjorten, og mange må av økonomiske grunner pent finne seg i å leve med det naturen har gitt dem.

Men nå har noen smartinger – trolig kvinner - funnet ut hvordan man kan få inn silikon, saltvann, eller hva det nå fylles i dem, helt gratis. For hva får menn til å åpne lommeboken? Joda, riktig - pupper! På et nytt nettsted kan nå kvinner legge inn dristige bilder av seg selv og sin byste, og motta donasjoner fra menn som sitter hjemme og glaner på attributtene.

Kvinnene oppfordres til å legge ut så mange bilder som mulig, og forplikter seg også til å vise frem varene etter brystforstørrelsen. I tillegg kan videoer og høyst personlig chatting få mennene til å åpne lommeboken enda mer opp.

23 år gamle Brianna er en av brukerne som nyter godt av de gavmilde mennene. Hun trenger 6500 dollar til operasjonen, og rundet nylig 1000 dollar på innsamlingen. Den unge kvinnen er selvsagt fra seg av begeistring, og roser alle de hyggelige og snille mennene på siden.

– It means so much, and makes this site so much more important and special to me, skriver Brianna, og legger til at hun her har møtt mange koselige menn som hun nok aldri hadde turt å se på, langt mindre snakke til, ute i det virkelige liv. Jadda.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere