*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du vårglød

UNGDOMSKILDE: Lillian Müller er snart 60 år, men ser sprekere ut enn de fleste. De felste hun møter tror hun er langt yngre enn sine 58 år. Foto: Paul Weaver (Side2)

Lillian Müller deler sine hemmeligheter.

(SIDE2): Etter måneder med mørke og kalde dager, er det stor sannsynlighet for at huden både er grå og livløs. Da er det på tide å få vårgløden tilbake, og Lillian Müller deler sine tips til hvordan man kan se sunn og frisk ut.

– Mosjon, råsafter, råkost og glede gir glød i huden, utbryter Müller entusiastisk.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Tørrbørsting
Den vakre 58-åringen mener også at om man er ren inni hodet, så vil man automatisk få en ytre glød. Det er derimot viktig å få i gang blodsirkulasjonen, for da får man automatisk glød i huden, og Müller har oppskriften.

– Tørrbørst hele kroppen før du dusjer. Bruk en børste med naturbust og børst kroppen i sirkulære bevegelser mot hjerte. Begynn ved føttene og jobb deg oppover mot hodet. Dette får i gang lymfesystemet. Dusj så med lunket vann, og avslutt med kaldt vann. Dette er et fantastisk skjønnhetstips, påstår 58-åringen.

Man kan gjøre det samme i ansiktet, men da må man bruke en annen type børste.

– Man får kjøpt små, spesialbørster til ansiktet og du kan gjøre det samme der, sier hun.

Fra kjøkkenet
På kjøkkenet kan man finne mange naturlige skjønnhetsmidler, og et av Mullers aller heteste tips er sitron.

– En annen fin og naturlig rensing for ansiktet er å gni inn huden med sitron. Dette er spesielt bra om du har fet hud, med store porer, sier hun, og fortsetter med produkter fra grønnsakhylla.

– En avocado maske er også fint. Det er bare å mose en avocado og smøre på huden. La den sitte på i 15 til 30 minutter. Denne er veldig fin, tipser hun.

Kosthold
Müller, som ser mye yngre ut enn hennes alder tilsier, har mye fokus på mat og kosthold. Hun understreker at et sunt indre er viktig for at man skal se sunn og friskt ut.

– Omega 3 oljer er kjempebra for huden. Det samme er råoljer. En fin måte å få i seg vitaminer på er å spise rå, usaltet nøtter. Gjerne økologiske, sier hun.

Hver uke gir Lillian Müller deg tips og informasjon om helse, skjønnhet og velvære. Følg med på Side2.

LES FLERE ARTIKLER FRA SERIEN HER:

Tid for detox
- Alltid tid til trening
- Aldri for sent

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.