Gå til sidens hovedinnhold

Slik fikk Lara kjempebryster

Guinness World Records gir ut egen bok for gamere.

(Spillmagasinet): Den første rekordboka fra Guinness ble publisert allerede i 1955, og er siden solgt i over 100 millioner eksemplarer i 24 land.

Boka har avgjort mang en krangel om hvem som har spist flest bamsemums på ett minutt, hvem som har verdens lengste skjegg - og nå også hvem som er verdens best betalte gamer.

Les også:Vinn årets spillbok

Den 8. februar lanseres «Guinness World Records Gamer's Edition 2008» i Storbritannia.

Boka svarer på en rekke viktige spillrelaterte spørsmål som hvem som tjener mest på å spille spill, hva er det mestselgende spillet gjennom tidene og hva er det raskeste noen har spilt gjennom et brett i «Halo»?

I Norge er det Schibsted Forlagene som gir ut «Guinness World Records», og boka oversettes i disse dager til norsk. Det er foreløpig uklart når boka vil ligge i norske butikkhyller.

Du kan ta en sniktitt på boka på de offisielle nettsidene hvor du blant annet kan lese om årsaken til Lara Crofts noe fremstående brystparti ...

Ifølge boka er Crofts berømmelige byste et resultat av en designtabbe. Den grafiske designeren Toby Gard lekte seg med figurens dimensjoner da han ved et uhell økte størrelsen på brystene med 150 prosent.

Da han jobbet med å rette størrelsen tilbake til normalen, foreslo andre i designavdelingen at proporsjonene burde beholdes. Som sagt, så gjort.

Les flere spillsaker på våre spillsider.