RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik finner du drømmepartneren

Det er sommer og mange benytter hvert ledig øyeblikk til å flørte. Her er noen eksperttips til deg som ønsker å finne en partner på nettet.

Det er flere ting man kan gjøre for å øke sjansene for å finne den rette på nettet. I en undersøkelse som svenske MSN har gjort svarer 55 prosent at det som avgjør om de tar kontakt med en person på nettet er hvordan han eller hun har beskrevet seg selv. Videre opplyste folk at utseendet betydde 24 prosent, mens interesser bare utgjorde 9 prosent, skriver Aftonbladet.

Svenske Jan Kallberg er aktuell med boken «Dejting». Han har følgende tips til dem som vi finne en partner på nettet.

1. Det beste er å finne en datingtjeneste som tar betalt. Selv om det koster en del fører dette til strengere kontrollrutiner, noe som er med på å luke bort de userøse brukerne.

2. Prøv å få til et møte med personer som virker interessante ganske raskt. Dersom du bare prater med dem på nettet kan du raskt danne deg feil bilde av den du har fått kontakt med. (Vær forsiktig – les disse tipsene )

3. Vær ikke naiv og tro at du er den eneste der ute. Noen nettdatere kan allerede være i et forhold, eller kanskje i et forhold som holder på å ta slutt. De kan også ha kontakt med flere samtidig, ikke bare deg. Så bli ikke forelsket i noen du ikke kjenner.

Norges største kontakt- og flørtested
SprayDate, som er Norges største kontakt- og flørtested, har nylig gjennomført en undersøkelse blant sine aktive brukere. Her kom det frem at 56 prosent av disse var kvinner, for ett år siden var det mest menn som brukte SprayDate.

Seks av ti SprayDate-brukere er mellom 20 og 35 år. De kan selv velge om de ønsker å være en del av en abonnementstjeneste som koster penger, eller om de ønsker å bruke tjenesten uten å betale avgift.

- Vi innførte betalingsløsninger for deler av SprayDate i mars og virkningene av dette er helt klart positive. Folk opplever dette som et kvalitetsstempel, sier SprayDate-sjef Caroline Johnsen.

Hva er ditt beste tips til dem som vil lage en profil på SprayDate og få flest mulig positive tilbakemeldinger?

- Det viser seg ofte at profiler med bilder er svært populære. Man har også mye igjen for å skrive en personlig beskrivelse av seg selv, avslutter Johnsen.

Ønsker du å prøve SprayDate følger du lenken under.

Besøk SprayDate

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere