RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik finner du kjærligheten online

Flere og flere finner kjærligheten online. Vi forteller deg hvordan akkurat du kan gjøre det samme. Her er flørtetipsene for deg som er online.

(Side2) De fleste av oss har flørtet i en eller annen sammenheng. Men hvordan flørter man online? De vanlige sjekketriksene gjelder ikke her og man må finne andre måter å uttrykke seg på.

Vi forteller deg hvordan du flørter online.

Finn kjærligheten online her

Utnytt e-postfeltene
Emne linjen blir ofte oversett, men er en perfekt måte å starte flørten på. Bruk denne til å kommuniser ting du kanskje ellers har problemer med å si. Man kan tillate seg å si litt mer i en emnelinje. Begynnelsen og slutten på en e-post er også områder du bør legge litt ekstra vekt på. Gå bortifra de vanlige åpnings og avslutningsfrasene og vær heller litt ukonvensjonell.

Skriv som du snakker
Dropp den formelle praten og sats på personlig sjargong når du kommuniserer med andre online. Dette vil tiltrekke oppmerksomhet samt at andre vil få et mer personlig bilde av deg. Men husk at dette gjelder for hvordan du kommuniserer og ikke nødvendigvis hva du velger å kommunisere.

Vedlegg
Ved å sende morsomme eller interessante linker til artikler, videoer, bilder eller annet får man ikke bare oppmerksomheten til den andre, men man sier også mye om seg selv. Dette er en perfekt måte og flørte på da du har muligheten til å formidle humor samt gi et inntrykk av hvem du er.

Bruk komplimenter
Komplimenter er alltid en hit, men istedenfor å gi de vanlige komplimentene bør du bruke fantasien og gi komplimenter utenom det vanlige. Tenk på hva du selv ville satt pris på å høre og bruk dette.

Finn kjærligheten online her. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere