RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik finner du riktig spill

Sist oppdatert:
Det finnes tusenvis av gode og dårlige spill i butikkene. Slik finner du de beste.

(Spillmagasinet): Spillredaksjonen i Nettavisen bruker mye tid på spill - til pc, konsoller og håndholdte vidundre.

Men vi spiller ikke bare for moro skyld, å nei, vi spiller slik at du skal slippe og bruke tid og ikke minst mye penger på en tittel som ikke er verdt det.

For at du lett skal finne hva du leter etter, har vi samlet alle anmeldelsene våre i en dynamisk og oversiktelig spillguide. Slik virker den.

Klikk på menypunktet «Anmeldelser» mot toppen av siden, slik som pilen på bildet oppe til høyre viser. Da kommer du til siden for alle våre anmeldelser, med de tre siste godt synlig plassert på toppen. Rull litt ned på siden, og du finner oversikten over spillutgivelsene.

La oss forestille oss at du har en Playstation 2, og du er ute etter et skytespill du virkelig kan være fornøyd med - et skytespill med terningkast fem eller bedre.

Fremgangsmåten er enkel:

  1. Først velger du hvor bra spillet skal være. Husk at også spill med terningkast fire kan være gode spill. Det lønner seg dessuten å lese anmeldelsen for å se om du er enig i bakgrunnen for karakteren.
  2. Deretter velger du sjangeren du er interessert i. Du kan kun velge en sjanger om gangen.
  3. Til sist velger du hvilket format du ønsker treff på. Om du ønsker å begrense treffet til et spesielt tidsintervall eller til en viss aldersgrense, har du mulighet for det.

Du kan også bruke guiden til å undersøke hvilke spill du absolutt bør holde deg unna. Finn foreksempel ut om «50 Cent: Bulletproof» er noe å samle på ...

Håper du finner akkurat det spillet du vil ha glede av i mange uker fremover. God sommer!

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere