*Nettavisen* Nyheter.

Slik forfører du

Stjernetegn kan hjelpe deg med å forføre kvinnen eller mannen i ditt liv.

05.01.07 20:19

Stjernetegnet kan hjelpe deg til å planlegge første date, eller i alle fall gi deg en pekepinn på hva du bør satse på og hva du bør unngå.

Klikk på bildet for å forstørre.

Væren

Mann: Om du vil han skal bli forelsket i deg planlegg noe som innebærer fart og spenning. Bowling, en løpetur eller ta han med på en sportsbegivenhet og du vil få hjertet hans til å slå fortere – for deg.

Kvinne: Denne kvinnen har masse selvtillit og liker menn med en klar plan. Hun har et stort konkurranseinstinkt så unngå å konkurrere med henne om du ikke har noe at hun slår deg. Det kan være en ide å ta henne med på middag på en restaurant – da hun garantert vil like det om atmosfæren er riktig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tyr

Mann: Veien til denne mannens hjerte går gjennom magen. Lag en middag til han, selv om du ikke er en flink kokk. Forberedelsen av måltidet er noe han vil sette pris på og vil gi romantikken sjansen til å gro mellom dere.

Kvinne: Luksus er det som får denne kvinnen til å bli imponert. Har du ikke pengene til å imponere med luksus, være nøye med detaljene. Kjøp blomster, åpne dørene og vis at du bryr deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tvilling

Mann: Denne mannen er smart, men er noe utålmodig. Ta han med på kino eller restaurant og du vil gjøre han fornøyd.

Kvinne: Denne kvinnen kan du ta med overalt, så lenge du er oppmerksom, sjarmerende og vittig. Om du får henne til å le og lytter til historiene hennes vil du få en morsom kveld som hun garantert vil sette pris på.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kreps

Mann: Du må ta det rolig med denne mannen og ikke stresse han på noe som helst måte. En kaffe kan være det beste for en første date, da han vil sette pris på ditt selskap uten å kvele han.

Kvinne: Denne kvinnen er hard på utsiden, men myk på innsiden, men poenget er at du ikke vil se så mye av den myke siden. Gjør noe du virkelig liker å gjøre og hun vil stole på at det vil bli en bra kveld for dere. Og være oppriktig, da denne kvinnen lett gjennomskuer deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Løve

Mann: Skal du ut med en løve bør du sørge for at du tar deg godt ut for kvelden. Han elsker teater eller stand-up, så det kan være lurt å legge kvelden til noe slikt.

Kvinne: Prøv å imponer henne med noe eksklusivt som konsertbilletter til en utsolgt konsert eller bord på en eksklusiv restaurant.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jomfru

Mann: Gi han masse komplimenter da han er hard mot seg selv og han har vanskeligheter for å stole på andre så det kan være lurt å spørre han om restaurant preferanser før du gjør noen reservasjoner. Denne mannen må du være tålmodig med.

Kvinne: Denne kvinnen er ikke storforlangende og liker utfordringer. Det meste vil fungere med denne kvinnen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vekt

Mann: Denne mannen liker alt som er kult. En jazzkonsert eller en film så lenge denne er hipp nok vil være en bra plan for kvelden. Ta deg god tid med utseende da han garantert vil legge merke til det.

Kvinne: Denne kvinnen vil like en date fra 1950-tallet. Vær høflig, flørt og vær respektfull. Hun kan ikke motstå en gentlemann.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skorpion

Mann: Denne mannen må være i kontroll, eller i alle fall føle at han er det. Ta han med til et avslappet sted med god og mystisk stemning.

Kvinne: Denne kvinnen er beskjeden, selv om det kan virke som hun ikke er det. Ta henne med til en kafé og la samtalen flyte lett – da vil hun ønske å møte deg igjen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skytten

Mann: Han er nysgjerrig og liker ikke å snakke om været. Ta han med til en utstilling, konsert eller kino så har dere masse å snakke om etterpå.

Kvinne: Hun liker de som er smarte og du bør derfor være kreativ og oppfinnsom når du tar henne med ut. Vinsmaking eller et lite og ukjent sted for middag vil garantert pirre nysgjerrigheten hennes.

Klikk på bildet for å forstørre.

Steinbukk

Mann: En drink og en middag og et lett godnattkyss gjør susen for denne mannen.

Kvinne: Denne kvinnen har høye standarder. Prøv derfor å imponere henne. Bord på en bra restaurant, en god vin og dype samtaler. La hun komme til deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vannmann

Mann: Denne mannen er spontan og vil like det om du tok han med på noe kreativt. Vær oppfinnsom og gjør noe utenom det vanlige.

Kvinne: Denne kvinnen er leken og vil like en date som ikke er altfor strukturert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fiskene

Mann: Denne mannen er myk og kosete. Unngå overfylte steder eller høy musikk.

Kvinne: Denne kvinnen liker kunst og musikk. Hun trenger tid så ikke press henne til noe. En konsert, noen glass vin og en spasertur er nøkkelen for å sjarmere denne kvinnen.

Singel? Finn din drømmepartner her. Tusener av single er online nå.

(Kilde: iVillage.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag