RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forfører du

Sist oppdatert:
Forførelse er en kunst og ikke alltid like enkelt. Vi forteller deg hvordan du førfører din date.

(SIDE2): Vi gir deg tre enkle tips du kan ta med deg på date som kan hjelpe deg dit du vil.

Ta og føle på
Å ta på din date kan ofte være nøkkelen til forførelse, men måten man gjør det på og timingen er viktig. Det er viktig at du føler deg klar for det, slik at du unngår at det oppstår et pinlig øyeblikk, men det er også viktig at din date er klar for dette. Hvor du tar på din date er også veldig viktig. Enkle stryk på armen, eller bare å «komme borti» kan være gode starter.

Skru ned volumet
Hvordan man prater kan ofte være like viktig som hva man prater om. Senk stemmen og prat rolig. På denne måten skaper du en intimitet rundt samtalen, samt det er mulig din date vil lene seg nærmere deg for å få med seg hva du sier – og det er ingen ulempe.

Ta det rolig
Det er veldig innlysende, men man glemmer det ofte. Sensualitet er viktig i forførelsen og noe man bør tenke på når man er ute med en date. Ta ting rolig og bruk tid på ting, som for eksempel å gå, drikke, spise osv.

Lytt og svar
Når dere snakker sammen er det viktig å lytte til hva den andre sier, og spør gjerne om ting som blir sagt - legg merke til detaljer og sørg for at du husker hva som egentlig ble sagt.

Bruk øynene
Det viktigste våpenet du har er øynene. Se på den andre (i øynene) og la blikket gjerne henge litt lenger enn det som hadde vært normalt. Pass bare på at du ikke lar det henge for lenge. Da stirrer du og kan oppnå motsatt effekt.

Bruk stemning
Stemningen rundt dere er like viktig som hva man snakker om. Lys, lyd og lukt er tre gode stikkord. Skal du invitere noen hjem bør det verken lukte nyvasket eller vondt, lyden rundt er også et godt poeng - lukk vinduene så man ikke blir forstyrret av lyden utenfor og bruk gjerne noe behagelig musikk. Lys er et stikkord som du også skal skrive opp bak øret. Ikke tenk for mye på at du skal ha tusen stearinlys, men demp gjerne belysningen noe - da føler man seg mer vel.

Kom med hyggelige forslag
Har du lyst til at daten din skal ligge over så kan du spørre - men spør på riktig måte. Har du lyst til å sove her i kveld så kan vi gå en tur i morgen tidlig er for eksempel en hyggelig måte å spørre på. Harry virker ikke: Skal du eller jeg lage frokost?

Velg emne med omhu
Ikke snakk om ekser, menstruasjon, hvor forferdelig jobben er etc.. Prøv å snakk om hyggelige ting og opplevelser.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Klikk her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere