RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik fungerer Kinect

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Levende bilder er bedre enn tusen ord.

10. november er det duket for lanseringen av Kinect til Xbox 360 her til lands. Dette er Microsofts svar på Nintendos bevegelsesfølsomme kontrollere til Wii, men naturlig nok med teknologiske utbedringer.

Det som skiller Kinect fra Wii og Playstation Move er at du skal kunne slippe unna kontrollerne helt. Med sensoren som kobles til Xbox 360-konsollen skal du kunne kontrollere spill og programmer kun ved hånd- og kroppsbevegelser samt stemme.

Bevegelseskontrolleren og det medfølgende spillet Kinect «Adventures» vil få en veiledende pris på 1295 kroner.

LES OGSÅ: Blir dette årets søteste spill?

Lanseringsspillene med Kinect inkluderer titler som «Kinect Adventures», «Kinect Joy Ride», «Kinect Sports» og det søte «Kinectimals». Ifølge Microsofts nestsjef i Europa, Chris Lewis, kan det ta halvannet år før «hardcore»-spillene kommer.

LES OGSÅ: Ikke hold pusten for tunge Kinect-spill

Det amerikanske magasinet Game Informer har publisert en forklarende videogjennomgang på sine nettsider, hvor kreativ sjef for Kinect, Kudo Tsunoda, forklarer hvordan det hele egentlig fungerer. Du kan se hele videoen nedenfor:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere