*Nettavisen* Nyheter.

Slik går du ned 1 kilo i uken uten slankekur

Foto: (Thinkstock)

Dette er noe som gjør nyttårsforsettet lettere å gjennomføre

01.07.14 13:58

Et velkjent ønske

Det er nok mange av oss som har et ønske om gå ned i vekt, men ofte er veien fra ønske til gjennomføring lang. Vektkonsulentenes har laget en tjeneste i samarbeid med to danske leger som gir deg kontroll på kostholdet, og en forventning om at du kan gå ned 1 kilo i uken hvis du følger det.

Vektkonsulentene

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Vektkonsulentene)

Det nye nettstedet Vektkonsulentene er et samarbeid mellom det velkjente mediehuset Egmont Hjemmet Mortensen og de to legene Søren Toubro og Søs Wollesen. Toubro og Wollesen har mer enn 20 års erfaring med å hjelpe dansker endre livsstilen og få et varig vekttap. Hos Vektkonsulentene får brukere tilgang til all informasjonen og hjelpen de behøver for å gjennomføre målene de har satt seg.

Slik fungerer det

Klikk på bildet for å forstørre.

Kostdagbok og kaloriteller Foto: (Vektkonsulentene)

Kjernen i Vektkonsulentenes fremgangsmåte er et gjennomarbeidet kostholdsprogram som hjelper deg med å gå ned opptil 1 kg i uken ved å balansere det optimale inntaket av mat. Dette gjør at du kan slanke deg uten at du behøver å gå sulten - siden det ikke er et fokus på å spise så lite som mulig, men så riktig som mulig.

Ved hjelp av kostdagboken får du oversikten du behøver for å finne ut hvor mye du kan spise om dagen, og oppskriftene på nettsiden hjelper deg med å velge de måltidene som passer inn i ditt daglige inntak. Oppskriftene kan også enkelt legges over i kostdagboken.

Inspirasjon i fremgang

Den virkelige inspirasjonen (utenom den du selv kommer til å se) får du fra de mange grafiske illustrasjonene du kan finne om din egen fremgang. Disse gjør at du kan se hvordan fremgangen din har vært, og hvor langt du er unna det målet du har satt.

Billig Premium-medlemskap med mange fordeler

Med Premium-medlemskapet får du også en fantastisk hjelp i muligheten til å stille spørsmål til Vektkonsulentenes kostholdseksperter, og få personlig svar. Der det kanskje før har stoppet opp fordi du har møtt på problemer eller har hatt behov for råd og inspirasjon, kan du nå løse det kjapt med hjelp fra en av Vektkonsulentenes eksperter.

For 179,- i måneden får brukere mulighet til å spørre eksperter om råd, tilgang til hundrevis av oppskrifter, kostdagbok, nyttige tips og artikler, en fleksibel måltidsplan, og masse mer. Med Vektkonsulentenes fremgangsmåte kan du forvente å gå ned 1 kg i uken, og ikke gå opp igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag