RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik gikk det i helga

Fredrik Carlsen på rundens lag igjen.

Vålerengas utleide midtbanespiller Fredrik Carlsen storspilte igjen for Aalesund i oppgjøret mot Start på Color Line stadion. Kampen endte 1-1 etter at Start utlignet like før slutt.

grafikk gamle nye helter 310
grafikk gamle nye helter 310

For innsatsen i kampen ble Carlsen tildelt seks poeng på VG-børsen og en plass på rundens lag.

”Aksjonsradius som Øyvind Leonhardsen på sitt beste. I tillegg taklingssterk. Litt mer kreativ, så blir han en toppspiller”, er dommen fra VG.

Dette er andre gang på fem serierunder at Carlsen er på rundens lag i VG, og i følge samme avis er det kun spissen Aarøy av Aalesund-spillerne som har kommet til flere målsjanser enn Carlsen.

Bombe i Moss

En av helgens store overraskelser kom på Melløs stadion i Moss. Moss med utleide Frode Larsen og Christer Jensen på laget, har fått en god start på sesongen. Søndag kom Alta på besøk med 0-7 borte mot HamKam i sekken.

Alta satt omtrent alle sjansene sine og vant til slutt 5-0. Frode Larsen kunne ikke lastes for målene.

- Vi fungerer bra offensivt selv om vi er altfor dårlig foran mål. Vi hadde en del sjanser i starten av kampen, sa MFK-trener Per Morten Haugen til mossfk.no etter kampen.

Christer Jensen ble byttet ut etter 56 minutter av kampen.

Tungt for Carew

John Carew og Aston Villa tok i mot West Ham på hjemmebane lørdag. Allerede etter elleve minutter var Carew involvert når han headet ballen ned til Barry. Barry spilte videre til Milner på høyrekanten. Han la inn lavt foran mål og Heskey avsluttet fint nede i hjørnet.

Carew hadde et par sjanser til å øke ledelsen i løpet av kampen, men fem minutter før slutt utlignet Diego Tristan og fastsatte sluttresultatet.

Aston Villa har ikke vunnet en ligakamp på to måneder og veien fram til en fjerdeplass som gir plass i neste års Champions League ser ut til å være altfor lang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere