Slik gikk hun ned 14 kg

Foto: REX (All Over Press)

Dette gjør henne annerledes enn de fleste Hollywood-kjendiser

04.07.14 10:25

Reality-stjernen Khloe Kardashian har alltid blitt kalt «den tykke» av de berømte Kardashian-søstrene. Nå har hun gått ned 14 kilo, og det på en svært annerledes måte enn de fleste Hollywood-kjendiser.

I stedet for å følge en streng diett, gjør hun det heller på tradisjonelt vis. Hun sier til Cosmopolitan at hun vil heller spise sunn og vanlig mat, og gå sakte ned i vekt, enn å følge en trendy diett.

- Jeg kunne gått mye raskere ned i vekt om jeg ønsket, men det gjør jeg ikke. Jeg elsker mat og dette er ofte en del av det å ha det sosialt. Familie og venner er viktig for meg.

Snill med kroppen

Khloe har gått ned ved å trene beinhardt og spise sunt. Hollywood-dietter kan ofte bestå av urealistiske måter å gå ned i vekt på. Alt fra babymat-diett, ekstrem lavkarbo, grønne juicer og ikke så mye ekte mat. Kardashian-søsterens råd til andre som vil gå ned i vekt er å ha god tid og være snill med kroppen.

Foto: (Getty Images)

Ny forskning fra Journal of the American Medical Association Internal Medicine støtter Khloes måte å gå ned i vekt på. Prøver du å holde vekten stabil, vil du få en sunnere livsstil og i tillegg sannsynligvis gå ned i vekt.

Hva synes du om kjendisenes slankehysteri? Si din mening i kommentarfeltet under.

Rykter om dop

Khloe Kardashian har den siste tiden fått mye oppmerksomhet fordi hun nylig søkte skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom. De to giftet seg i 2009, men Khloe har hun fått nok av ektemannens oppførsel. Det har gått rykter om at Lamar har drevet mye med dop og vært innblandet i slagsmål.

I tillegg har han flere ganger vært borte i dagesvis uten å gi lyd fra seg. I følge ryktene har han også vært utro mot Khloe. Deres fohold har vært mye omtalt i relityserien "Keeping up With The Kardashians", men Khloe har ikke kommentert ryktene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Khloe Kardashian

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag