RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik gikk hun ned 14 kg

Foto: REX (All Over Press)
Sist oppdatert:
Dette gjør henne annerledes enn de fleste Hollywood-kjendiser

Reality-stjernen Khloe Kardashian har alltid blitt kalt «den tykke» av de berømte Kardashian-søstrene. Nå har hun gått ned 14 kilo, og det på en svært annerledes måte enn de fleste Hollywood-kjendiser.

I stedet for å følge en streng diett, gjør hun det heller på tradisjonelt vis. Hun sier til Cosmopolitan at hun vil heller spise sunn og vanlig mat, og gå sakte ned i vekt, enn å følge en trendy diett.

- Jeg kunne gått mye raskere ned i vekt om jeg ønsket, men det gjør jeg ikke. Jeg elsker mat og dette er ofte en del av det å ha det sosialt. Familie og venner er viktig for meg.

Snill med kroppen

Khloe har gått ned ved å trene beinhardt og spise sunt. Hollywood-dietter kan ofte bestå av urealistiske måter å gå ned i vekt på. Alt fra babymat-diett, ekstrem lavkarbo, grønne juicer og ikke så mye ekte mat. Kardashian-søsterens råd til andre som vil gå ned i vekt er å ha god tid og være snill med kroppen.

Ny forskning fra Journal of the American Medical Association Internal Medicine støtter Khloes måte å gå ned i vekt på. Prøver du å holde vekten stabil, vil du få en sunnere livsstil og i tillegg sannsynligvis gå ned i vekt.

Hva synes du om kjendisenes slankehysteri? Si din mening i kommentarfeltet under.

Rykter om dop

Khloe Kardashian har den siste tiden fått mye oppmerksomhet fordi hun nylig søkte skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom. De to giftet seg i 2009, men Khloe har hun fått nok av ektemannens oppførsel. Det har gått rykter om at Lamar har drevet mye med dop og vært innblandet i slagsmål.

I tillegg har han flere ganger vært borte i dagesvis uten å gi lyd fra seg. I følge ryktene har han også vært utro mot Khloe. Deres fohold har vært mye omtalt i relityserien "Keeping up With The Kardashians", men Khloe har ikke kommentert ryktene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere