Slik gjenskaper du filmkysset

Vi gir deg tipsene slik at du kan gjenskaper favorittfilmkysset.

10.04.07 21:16

Det er noe sexy med filmkyssene og kanskje drømmer vi om å oppleve det samme. Her er hvordan du gjenskaper 5 sexy filmkyss.

Jerry Maguire
For å få et kyss som Tom Cruise og Rene Zellweger i Jerry Maguire se han i øynene og ta forsiktig på ansiktet hans. Kyss nakken hans, ta på brystet og armene hans og la fingrene gli gjennom håret hans, men ikke kyss han helt enda. Kyss han sensuelt og forsiktig på leppene noen ganger. Gjør deretter som Zellweger gjorde i filmen - rekk deg deretter tilbake, smil mot han og si ha det.

Finn drømmmannen her

Ghost
Har du ikke en leirdreier i stuen din, ikke fortvil. For å gjenskape magien mellom Demi og Swayer i Ghost kan du finne en hobby som partneren din liker og hjelp han med det. Det skader ikke om du setter på ”Unchained Melody” i bakgrunnen for å skape den riktige stemningen. Sett deg bak din kjære og plasser dine armer og ben rundt han (mens han ser på TV, er på internet, tar oppvasken osv). Så fort du har kommet deg nær han kan du dra han forsiktig bakover og ta på han mens du kysser nakken og ørene hans. Dra fingrene dine gjennom håret hans. Resten er opp til dere¿.

Bull Durham
I denne filmen sier Kevin Costner til Susan Sarandon at han liker lange, myke kyss og forlater henne. De får ikke se hverandre på evigheter og når de igjen møtes møter Sarandons filmkarakter Costner i døren med et smil og en drink i stedenfor et kyss. Lærdommen her er at å vente kan lønne seg. Det skaper en viss spenning som kan være verdt å føle på. Neste gang kjæresten din kommer på besøk sørg for at det er masse levende lys i leieligheten og gi han en drink. Flørt med han og se hvor lenge dere greier å vente uten å river av hverandre klærne.

Spiderman
Tobey Maguire sin nerdete karakter, Peter Parker, var på knærne etter Kirsten Dunsts karakter, Mary Jane, men hun så på han kun som en venn. Det vil si, hun så på han som bare en venn inntil han iførte seg Spidermankostymet og begynte å redde liv. For å gjenskape Spiderman kan du kle deg ut. Det trenger ikke være så vanskelig som det høres ut som. Ta frem en maske, eller ta på deg sexy undertøy og spill en rolle. Kyss han forsiktig og si noe sexy før du forlater rommet og han vil garantert starte jakten.

When a Man Loves a Women
I filmen sitter Meg Ryan sin karakter på en kafé mens mannen ved siden av henne prøver å sjekke henne opp. Ryan sin mann, spilt av Andy Garcia, kommer inn i kafeen og ser hele opptrinnet. Han setter seg ved siden av Meg og spiller en sexy fremmed som pørver å få oppmerksomheten hennes. Ryan spiller med og forventingene stiger. Etter en stund nevner Garcia noe intimt de har sammen og kryper opp i ganget til Garcia og avslutter det hele med et kyss.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag