RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik gjester hun Moskva

(Splash News)
Sist oppdatert:
Sarah Jessica Parker fikk liten tid til sightseeing, men sikret seg et par nye Manolo Blahnik-sko. Se bildene her!

(SIDE2): Sarah Jessica Parker er i disse dager i Russland for å promotere sin nyeste film; «I Don't Know How She Does It». Med promoteringen følger også litt sightseeing, men aller helst shopping for den populære skuespilleren.

Fra pressekonferanse til shopping
Mandag holdt «Sex og singelliv»-stjernen en times pressekonferanse for journalister i Moskva, der hun blant annet sa at hun var lei seg for at hun ikke får mer tid til sightseeing under Russland-besøket i disse dager. Pressekonferansen ble holdt på Ritz Carlton hotel.

Etter at journalistene hadde fått sin del, bar det ut i Moskvas gater for moteprinsessen. Sarah Jessica Parker skiftet hurtig kjole, og gleden var nok stor da hun plutselig dukket opp i en sort bil rett utenfor Manolo Blahniks skobutikk.

Noen minutter senere kom Sarah Jessica Parker ut av butikken, mens hennes assistenter bar på minst to handleposer fra den populære skobutikken. Vi tipper Sarah Jessica Parker gleder seg til å gå i sine nye Manolo Blahnik, og at andre moteløver raskt kopierer trenden.

Spansk designerfavoritt
Manolo Blahnik (født 27. november 1942) er en spansk moteskaper og eponym for et av verdens mest prominente designmerker for damesko.

Blahnik ble født i Santa Cruz de La Palma på Kanariøyene, og vokste opp på en bananplantasje. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Genève med en grad i litteratur i 1965, og fortsatte med å studere kunst i Paris. Han flyttet til London i 1970, og åpnet sin første skobutikk i 1973 ved å kjøpe opp en eksisterende skobutikk ved navn Zapata i Chelsea i London.

Skoene hans blir nå solgt i butikker som bærer hans navn rundt omkring i hele verden, og varierer i pris fra ca. 5000 til 25000 norske kroner. Skoene er ofte stiletthæler, og er gjerne pyntet med perler eller sløyfer. TV-serien Sex og singelliv nevnte skoene hans så ofte at det fungerte som god reklame for ham, og han ble omtalt som «den femte stjernen» i serien etter de fire hovedrollene.

Kilde: Wikipedia

Se bildene av Sarah Jessica Parker i Moskva her:

4519

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere