*Nettavisen* Nyheter.

Slik gjør du Ipoden sexy

Tilbehør og utstyr til din Ipod kan gjøre spilleren til både et designelement og et moteplagg. Se bare her.

03.06.08 22:42

(Side2:) Det er historie at stereoanlegg og andre musikkavspillere stakk seg ut fra øvrige plagg som en nisselue i et bryllup eller at man måtte dekke til stereoen i stua som om det var den svarteste sauen i familien.

Les også: Din nye drømme-Ipod

Vi har sett på noen dingser du kan kjøpe til din Ipod:

Du finner selvfølgelig mange fine Ipod-dingser hos Apple Store. Deriblant et etui i rosa skinn for 239 kroner, men det du egentlig bør kjøpe hos den offisielle butikken først som sist, hvis du ikke allerede har det, er et Apple USB Power Adapter til 249 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Music & Sons Ipod t-skjorte
Det kan være slitsomt å bære med seg Ipoden når det er solskinn og man har lite klær. Det har italienske Music & Sons tatt hensyn til, og har laget en t-skjorte med lomme for Ipod og innebyggede øretelefoner.

Prisen er heller ikke alt for avskrekkende: 45 euro.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nordkapp Lady Jakke med Ipod og Bluetooth
Det kan være relativt irriterende å tenke på vinteren om våren, men det kan også være ganske så irriterende å måtte lete gjennom hele jakka for å finne telefonen og Ipoden. Bergans har derfor laget en serie med jakker som kommuniserer direkte med din Ipod.

I tillegg til ting som «Stor, regulerbar hette med skråformet tunnelåpning og skjerm som beskytter mot vind og snø - sikrer god sikt selv under krevende værforhold. Tre enhåndsstramminger for justering av hetten vekk fra ansiktet» har denne jakken direkte kommunikasjon på ermet med din Ipod-spiller i tillegg til en fiffig liten bluetooth-greie.

Hvordan har du klart deg uten den før?

Klikk på bildet for å forstørre.

Air Structure Triax
Hvis du hadde spolt tiden tilbake 25 år og sagt at det ville ha kommet en sko som kommuniserte med din walkman ville du sannsynligvis bli ledd av. Sannheten er likevel at du nå kan få en sko som er i direkte kommunikasjon med din sko, og når det i tillegg er en god sko så er det vel egentlig ikke så mye mer man kan forlange? Vi fant skoen for 1299,- hos G-sport.

Klikk på bildet for å forstørre.

Belkin Ipod Nano Neoprene Sport
Er du en av de som bruker din Ipod Nano når du er ute og trimmer kan dette være en utrolig god investering. I vannavstøtende materiale på armen kan du få med deg Ipoden overalt mens du jogger eller trener på studio.

Dette armbåndet passer kun for Ipod Nano 3.generasjon, men du finner andre versjoner for andre Ipod-typer hos Eplehuset hvor vi fant denne. Prisen er heller ikke så avskrekkende: 349,-.

Les også: Henriette vant Ipod på bussen

Software
Det finnes ganske mye programvare som kan være aktuelt å ha - men en av de nyttigste er Free Ipod Video Converter som lar deg konvertere dine videofiler til et format Ipoden kan spille av. Programmet er gratis, og du finner det her. I tillegg bør du laste ned Yamipod som lar deg laste ned musikken fra Ipoden til datamaskinen igjen....

Konkurranse: Vinn premier hver dag

JBL ON TIME
Dette er en vekkerklokke og musikkavspiller i ett. Den har også radio og fungerer som lader for din Ipod. Det hele er et lite kinderegg som gjør det mulig til å våkne opp til din favorittsang med full-ladet Ipod, eller Iphone om du har hatt bekjentskaper på tur i utlandet.

Prisen for vekkerklokken er muligens noe avskrekkende. Du må ut med 2295kr hos Deal.no for å legge dine klamme hender på den, i hvert fall den hvite. Ønsker du en svart så ser det ut til at du kan betale 300 kroner mindre.

Klokkeradioen har også minijack-inngang slik at du kan koble den til andre greier, og en USB-inngang som gjør det mulig å synke med datamaskinen mens den står i klokkeradioen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Du finner en utrolig oversikt over alt som finnes til dine Ipods på Ilounge - sjekk ut listen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag