*Nettavisen* Nyheter.

Slik gjør du mannen gal etter deg

Bente Hafslund i «Bill.mrk: Bryllup» Foto: TV 3

Bente Hafslund er ikke den eneste som er på mannejakt om dagen. Men, har alle menn de samme sexfantasiene? Hva synes egentlig menn om sex på den første daten? Her er fem garantert hete tips.

Liker menn at kvinner tar initiativet?
Hvis du allerede er i et forhold er svaret ja. Menn elsker at kvinnen tar initiativet. Det er spennende, det får han til å føle seg attraktiv og tillater han å uttrykke seg mer tillitsfullt når ting utvikler seg. Hvis du derimot er i begynnelsen av et forhold som ikke har utviklet seg fysisk ennå, er svaret nei - hvis du legger armen rundt han og lener deg inntil for kysset, vil det gjøre han usikker.

Saken er den at det nesten aldri skjer. Selv den seksuelt aggressive kvinnen tar vanligvis ikke det første skrittet; hun bare gjør det veldig klart at hun er interessert. Men, liker gutter det? Absolutt. Faktisk ligger de våkne om natten og drømmer om det.

Hva når hun tror hun har vist interesse og responsen uteblir?

Noen ganger er menn litt trege. Her er fem tips til fremgangsmåter for å få han på gli:
1.)
Inviter han inn. En oppfriskning er den beste unnskyldningen. "Har du lyst til å bli med inn for en..."

2.) Berør han. Det letteste er med hånden din på hans underarm, eller enda bedre med brystet ditt inntil overarmen hans. Og, desto tettere du kan sitte eller stå komfortabelt, desto bedre.

3.) Overøs han med bifall. Le av vitsene hans. Se han inn i øynene og smil. Responder positivt på de tingene han sier. Menn synes dette virker oppmuntrende.

4.) Hvis samtalen stopper opp, la det skje. Menn blir vanligvis stille før de gjør noen fremstøt - ikke jag bort øyeblikket.

5.) Spør et provokativt spørsmål. Hvor flink er du til fotmassasje? Er du en god kysser? Når må du stå opp i morgen?

Klikk på bildet for å forstørre.

Hva synes egentlig menn om sex på den første daten?
Han synes tilsynelatende to selvmotsigende ting. En, det mannlige egoet tatt i betraktning, han tror du virkelig liker han og til og med kanskje elsker han. Men på samme tid lurer han på om du gjør dette med alle og han ikke er spesiell i det hele tatt.

Ikke det mest flatterende portrettet av den mannlige psyken, er det vel? Det er derfor du skal motstå fristelsen til å ha sex med en mann med en gang - det kommer opp for mange spørsmål i forbindelse med det. For eksempel, det at han tror du virkelig liker han kan på samme tid smigre han, men også skremme han bort. Og det at han lurer på om du ligger med andre menn kan føre til sjalusi og usikker oppførsel - etter bare en date!

Og, la oss se det i øynene, sex er total beruselse og kan føre til at dere begge overser karaktertrekk som gjør at forholdet blir uutholdelig seks måneder senere.

Når det er sagt, hvis du allerede har gjort det, ikke bekymre deg. Mennesker oppfører seg noen ganger som magneter, og tiltrekningskraften kan være vanskelig å motstå. Hvis du derimot ikke har gjort det, kan du øve deg litt på tålmodighet -- ingenting får en mann til å vise sitt sanne jeg bedre enn litt kurtise. Har alle menn de samme sexfantasiene? Og hva drømmer de om? Her er fem garantert "turn-ons" for nesten alle og enhver med et Y kromoson:

- Sexy undertøy
En presang overrakt i en brun papirpose er ikke like imponerende som en omhyggelig pakket inn. Tro meg. Det trenger ikke å være luksuspreget, det må bare være matchende.

- Fortell han hvor godt det føles
Menn blomstrer av ros, aller mest mellom lakene. Ikke bare vil det få han til å føle seg som en million kroner, men det vil holde dere begge fokusert på det som fungerer.

- Kle av han
Desto lenger du kan trekke dette ut, desto mer vidunderlig, pinefull spenning vil du bygge opp. Fortsett med å kle av deg selv mens han ser på. Da vil du få han i din hule hånd!

- La hendene dine vandre
I år fremover vil han huske hvordan neglene dine lagde fine spor langs ryggen hans.. Flere tips finner du her:

- Oralsex
Sånn. Da er det sagt.

Relaterte linker fra Klikk.no:
Mannens 11 erogen soner
Mannens orgasme: 7 forsterkere
De 7 kjærlighetssyndene
20 måter å få seg en date på
10 tips for sikker cyber-sex

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.