RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik gjør du et kupp på salget

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Det finnes fortsatt godbiter igjen på salg i butikkene som blir trendy i høst. Dette skal du se etter.

Har du oversikten over hva som skjer til høsten, kan du kanskje finne noe som kan brukes både i sommer og til høsten. Og ikke minst kan du helt sikkert ta det frem igjen neste sommer.

6 gode råd

For det er ikke slik at alt som selges billig er utdatert på dato. Her kommer det noen trender som det er trygt å kjøpe:

- Hvitt fortsetter inn i høsten. Chloé-inspirert kjole kan du trygt kjøpe nå. Så bruker du den med tette strømpebukser til når høsten kommer.

- Sko med kilehæl fortsetter også til høsten. Prøv å finne tette sko med kilehæl. Om du ikke finner tette sko kan man for eksempel bruke raggsokker i. Pass da bare på at skoene ikke kjøpes for små.

- Singletter og trøyer er ikke sesongbasert så det må man bare kjøpe nå på salg. De brukes hele året. Grått, brunt, grå-blått og blått er store farger til høsten, så finner du trøyer eller singletter i disse farver er det smart å raske med seg.

- Vesker, belter, sko i lakk er en hit til høsten. Også metalliske klær og tilbehør. Så finner du det er det et trygt kjøp.

- Baggy/ oversized bukser som er litt korte på bena.

- Shorts er også hot til høsten. Bare bruk med strømpebukser til, så er du både in og varm.

Unngå impulskjøp

Med disse rådene i bakhodet skulle du ha gode muligheter for å finne kupp som står seg. Husk at det er dumt å kjøpe bare fordi det er på salg. Kjøp klær du har bruk for og som passer. Det er da det er penger å spare.

Vil du oppdatere deg på høstens moter, kan du også sjekke Side2s bildearkiv med showene for høst/vinter 06/07. Se bare her:

Slik blir høstmoten
Her er høstens motefarge
Luftig vintermote
Hotteste mote fra New York

Har du spørsmål til Margrethe Gilboe? Her finner du hennes blogg.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere