RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik har det gått med sjarmørene

Sist oppdatert:
Bjørn Arild ble sjarmert med følgende replikk: - Kan jeg spandere en kebab og cola?

(SIDE2): De åtte Sjarmørskolen-deltakerne er ferdig utlært. I siste episode av tv-serien måtte norges skjørtegjegere gjennom en eksamen som bestod av en date. På TVNorges hjemmesider hadde seerne pekt ut sine favoritter og på den måten fikk åtte aktuelle jenter møte sin sjarmør. Noen av dem er fremdeles single, mens et par av gutta har funnet kjærligheten.

Se bilder av alle deltakerne nederst på siden.

Bjørn Arild Gården: -Njaa¿. Har noe på gang. Det er en jeg har litt god kontakt med. Vi møttes på byen. Hennes sjekkereplikk var:

- Kan jeg spandere på deg en kebab og en cola? Det kunne jeg jo ikke motstå. Etter det har det gått slag i slag med flere dater der de blant annet har vært på kino og kost seg.

- Men vi tar det litt rolig i starten, det er jo ikke noe å stresse med.

Bjørn Arild synes det har vært hyggelig å være med på programmet.

- Jeg slipper å sjekke lenger. Jentene kommer bort til meg isteden og DET er jo alltid hyggelig, sider han til Side2.

Mer nytt om tv-kjendiser i Side2s tv-guide her

Tommy Sperre: - Daten gikk veldig fint og alt sånn, men det ble ikke noe mer enn den daten. Per i dag så har jeg ikke noe fast følge, men det er jeg ikke så bekymra for. Situasjonen er annerledes nå i forhold til at man får litt mer oppmorksomhet, sier Tommy.

Han legger til at en kjæreste dukker opp når man minst aner det, og har derfor innstillingen at han tar ting som det kommer og smiler og er glad.

22-åringen fra Ålsund har bare positive opplevelser fra tiden etter Sjarmørskolen.

- Klart at det er spesielt når man er på byen, folk kommer bort og snakker med deg, tv er jo et sterkt medium, man merker det som sagt. Men jeg har bare opplevd positive tilbakemeldinger, sier Tommy.

Andreas Frøsland: - Jeg er fortsatt singel, daten var ikke full klaff, sier Andreas om eksamens-episoden.

- Men jeg er en del på byen, det er mulig jeg har noe på gjerdet, det er vanskelig å si, vi sender noen tekstmeldinger og møtes litt, legger han til.

Trikset han brukte for å komme i kontakt med kvinnen var følgende:

- Brukte det vi kaller for «small talk» da, som gjorde at jeg klarte å gjennomføre en samtale uten å vinkle det inn på ting som ikke er interessant for andre.

Andreas sitter også igjen med gode erfaringer fra programmet.

- Man merker jo at man kjennes igjen og det er lettere å komme i kontakt med folk, spesielt med jenter. Man slipper å ta så mye initiativ, ting har blitt lettere. Før ble vi sittende å prate, jeg og noen kamerater, før vi dro hjem- sånn var det.

Alexander Bull: -Har ikke en kjæreste ennå , men er på dateren. Har akkurat truffet en jente, så det er ikke så seriøst ennå. Litt forsiktig ennå med sjarmøreffekten.

- Jeg er litt midlertidig kjendis. Folk forventer at du skal gå og sjekke de opp og det kan føre litt prestasjonsangst.

Alexander synes kun det var positivt å være med på «Sjarmørskolen».

- Jeg har ikke opplevd noe negativt etter serien. Alle synes bare det er morsomt. Når jeg er ute på byen kommer folk gjerne bort for å prate litt. Kjempehyggelig det, sier Alexander til Side2. Det er særlig gutta som har sett programmet som vil slå an en prat.

Alexander forteller at det eneste som kan være litt kjedelig er at han ikke har noe særlig «cred» etter programmet. Mange jenter tror han skal sjekke noen selv om han bare vil gi de komplimenter.

Calle Holst pedersen: - Jeg er fortsatt singel. Fremdeles på utkikk etter noen, kanskje litt på dateren.

Calle sier det var litt flaut å se seg selv på TV med engang, men at det gikk fort over.

- Jeg har fått mer selvtillit og er litt tøffere i trynet.

Calle har bare gode ting å si om tiden etter programmet.

- Det var utelukkende en positivt opplevelse å være med. Har fått endel fans. Ofte stopper damer opp peker på han og sier: «se, der er han som var med i Sjørmørskolen».

- Det er jo hyggelig.

Christian Lønneberg:- Her er alt forrykende vel. Jeg har fått meg kjæreste og hun heter Margit Selsjord.

- Vi har vært på ferie sammen allerede, en uke i Tunisia. Men vi skal også på kanoferie, villmarkstur og hyttetur. Vi skal også være en del her i Oslo, slappe av og nyte hverandre.

Lønneberg sier til Side2 at selv om han ikke hadde truffet Margit, hadde det vært en ubetinget suksess å være med på programmet.

- Men det at jeg traff Margit var selvfølgelig en kjempebonus!

- Livet er mye morsommere enn det var før. Har fått mange gode venner i de andre deltakerne. Vi har blitt en helt ny vennegjeng, som prøver å ha god kontakt med hverandre.

Thomas Steen: - Det gikk bra på daten. Hun var veldig søt og grei. Grunnen til at det ikke ble noe mer, var at jeg allerede hadde truffet en annen.

Thomas var nemlig førstemann ut av sjarmørene som skaffet seg kjæreste. Thomas traff kjæresten under innspillingen av serien. De traff hverandre utenfor settet, forteller han hemmelighetsfullt til Side2.

Thomas har kun opplevd det som positivt å være med på serien.

- Det er litt rart at folk peker og hvisker og kjenner deg igjen. De spør meg om jeg har du noen gode råd eller sjekketriks de kan bruke. Men alle er stort sett positive til serien, sier Thomas til Side2.

LES: Norges nye skjørtegjegere.

Slik sjekker du damer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere