RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik har du aldri sett henne

Foto: Jannecke Sanne
Bertine Zetlitz forfører i ny reklamekampanje. Se bildene.

(SIDE2): Nok en gang stiller Bertine Zetlitz som modell for det norske designmerket Maggie Wonka, og fra bildene å dømme er det lett å forstå hvorfor designer Cecilie Juvodden har den vakre artisten som sin muse.

Se flere bilder av Bertine Zetlitz som modell for Maggie Wonka nederst i saken!

I ett med naturen
Artisten ser ut som en mystisk hulder på bildene som er tatt på Mølen i Larvik, et sted der naturens krefter tydelig har satt sine spor. At Zetlitz velger å stille opp for designerne akkurat i år, er nok ikke bare tilfeldig.

Den vakre blondinen stilte opp som modell for designmerket for seks år siden. Men mye har skjedd siden den gang.

- Jeg har i løpet av noen år blitt tobarnsmor og har merket at kroppen min har forandret seg. Fra det å ha et helt klesskap med klær som passet perfekt, sto jeg plutselig med en utfordring. Jeg merket at klærne jeg hadde fra Maggie Wonka passet både før jeg fikk mine to barn, og etter, sier Zetlitz i en pressemelding.

Bildene blir å finne i klesmerkets høstkatalog for 2010, og det er fotograf Jannecke Sanne som har stått bak kamera. Det var for øvrig også Sanne som fotograferte Zetlitz sist gang hun stilte som modell for Maggie Wonka.

Kjendisfavoritt
Det er Cecilie Juvodden som står bak Maggie Wonka, og hun og har siden 2004 designet brukervennlige plagg med et snev av glamour. På kundelisten har den suksessfulle designeren både kongelige navn og en rekke kjendiser på kundelisten.

Kronprinsesse Mette-Marit og hertuginnen av York, Sarah Ferguson, har begge båret hennes design, og rett som det er ser man hennes kreasjoner på den røde løperen.

Les også: Valgte samme frakk som Mette-Marit

- Bertine har en utstråling som drar mennesker blir nysgjerrige på. Hun er bestemt, målbevisst og tøff, men på samme tid har hun det vakre, yndige utseendet som trollbinder, sier designeren.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere