RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik har du aldri sett Sonic tidligere

Sist oppdatert:
Noen har rett og slett alt for mye fritid å kaste bort.

(Spillmagasinet): I gode gamle dager var jeg en skikkelig Amiga-gamer, men med ujevne mellomrom byttelånte jeg litt med en kamerat som hadde Sega Mega Drive. I praksis betydde det å spille en komplett samling med Sonic - og jeg elsket det, selv om jeg kanskje likte trede versjon av spillet best.

Men som de fleste vet så finnes det personer «der ute» som tar gamle spill litt mer seriøst enn andre, og benytter stort sett all sin fritid på å lære seg alt et spill har å by på, inkludert store mengder programmeringsfeil.

I videoen under kan du se en som spiller gjennom hele Sonic the Hedgehog (1) på under et kvarter. Han gjør ting som i alle fall ikke jeg visste var mulig å gjøre i spillet. Klar for å slå rekorden? Spillet finner du på nett både i emulatorversjon - og å Xbox 360.

(PS! Når jeg først legger ut om mitt forhold til Sonic... for drøyt et år siden brukte jeg mine egne hardt opparbeidede penger på å kjøpe Sonic til Nintendo DS. Ved siden av av kjøttet jeg glemte å legge i kjøleskapet her om dagen, og som dermed ble ødelagt, er det kanskje noe av de mest bortkastede pengene jeg har brukt på en stund. Eller... kanskje Call of Duty 5 til DS også vil kjempe om den plasseringen. Tror egentlig jeg bruker for mye penger på dårlige spill.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere